Reduceri de zile mari la eMAG: categoria cu prețuri mai mici

Reduceri de zile mari la eMAG: categoria cu prețuri mai mici

eMAG continuă în forță luna martie cu reduceri la electronice, dar și produse de casă. Le-a adunat acum pe toate sub o categorie aparte.

Ce găsești azi pe site-ul eMAG e o campanie aparte. Se numește Fă-ți cumpărăturile în siguranță! și prin aceasta magazinul împinge și mai în față comanda online și plata cu cardul. Astfel, produsul îți ajunge la ușă fără contact. Am aruncat o privire pe ce-are eMAG la preț bun, iar mai jos am adunat acele produse.

Reducerile eMAG de care să profiți acum

Un televizor pe care nu-l poți rata vine de la Panasonic. Are 164 cm în diagonală, rezoluție 4K și e smart. Astfel, ai acces la Netflix, HBO, totul pe televizor, dacă nu mai vrei televiziuni clasice. Îl găsești aici cu o reducere masivă.

iPhone 7 e un telefon ușor de ales acum. Are preț mic, 32 GB spațiu de stocare, o cameră foto decentă și cel mai nou iOS. E la preț mai mic acum.

Un laptop pe care nu-l poți rata este Acer Nitro 7. Are un Intel Core i5, ecran de 15,6 inci Full HD, 8 GB memorie RAm, dar și 512 GB stocare pe SSD. Unde mai pui că dispune și de placă video. Îl poți cumpăra de aici.

OnePlus 7T e unul dintre acele telefoane cu preț bun și remarcabile din 2019. Are 8 GB memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare, dar și un ecran cu rată de refresh la 90 Hz. Prețul a ajuns acum să fie mai bun.

Un alt televizor lăudabil e un Samsung cu diagonală de 146 cm și rezoluție 4K. E smart, cu sistemul de operare Tizen, iar Samsung susține că ai astfel acces la HBO, Netflix, Spotify, ba chiar poți controla și alte gadgeturi inteligente din casă. E acum disponibil cu reducere destul de mare.

Dacă vrei un telefon cu Android cu adevărat bun, nu poți rata Samsung Galaxy S20. Samsung Galaxy S20 e modelul standard, dacă vrei să-l ții minte așa. Are ecran de 6,2 inci 2K+ Dynamic AMOLED 120 Hz, 8 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare. Găsești telefonul la preț bun aici.

Huawei are un telefon cu serviciile Google pe care îl poți lua. Se numește Nova 5T, are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și un sistem de camere foarte bun. Dar cel mai important e prețul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: