Reduceri de milioane la eMAG: telefoanele Samsung, în top

Reduceri de milioane la eMAG: telefoanele Samsung, în top

eMAG e în plină campanie de reduceri. A ales produsele preferate de clienți, de-a lungul timpului, și-a redus prețurile. Telefoane Samsung, produse de bricolaj sau electrocasnice mici și mari sunt toate pe listă.

Pentru februarie 2020, eMAG a lansat campania cu produsele preferate de către clienți. Telefoanele Samsung și Huawei sunt pe listă. Mai sunt telefoane de la Apple, produse de bricolaj, dar și produse pentru copii. Le găsești pe toate pe pagina principală a campaniei, iar mai jos ai câteva recomandări.

Ce poți cumpăra de la eMAG acum

De la eMAG poți lua acum un OnePlus 7T cu reducere. Are 128 GB spațiu de stocare, 8 GB memorie RAM, cel mai nou sistem de operare Android, dar și ecran cu rată de refresh 90 Hz. Practic, mai bun nu găsești, la banii ăștia. Îl poți cumpăra de aici.

A intrat în oferta eMAG și un Samsung Galaxy Note 10 Lite. Are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și Android 10 cu One UI 2.0. E ca un Note 9, dar cu design nou. E disponibil aici.

Dacă vrei un Huawei care încă are serviciile Google, Huawei P30 Pro ar putea fi ce cauți. Are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM, trei camere foto bune și un ecran mare. Îl găsești cu prețul mai bun aici.

Ai și un televizor Diamant cu diagonală de 80 centimetri. Nu e mare lucru de spus despre el. Are rezoluție HD și un preț excelent. Îl cumperi acum cu mai puțin de 500 lei.

Mai este și un Samsung Galaxy A30s cu 64 GB spațiu de stocare și un preț prea bun să-l ignori. Găsești telefonul cu reducere aici.

Mai poți alege un televizor Star-Light de 81 cm. eMAG are versiunea cu ecran HD, dar smart și ai acces la câteva aplicații, cum ar fi YouTube sau Netflix. Cea mai bună parte la acest TV e prețul: doar 900 de lei. Dacă te încântă, îl poți cumpăra de aici.

Motorola One Vision e unul dintre acele telefoane pe care nu le poți ignora în oferta eMAG. Are 4 GB memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare și un ecran impresionant de 5,9 inci HD+. E disponibil acum la preț foarte bun.

Citește și: