Produse de top de la eMAG, acum la preț mai mic: ce poți cumpăra ieftin?

Produse de top de la eMAG, acum la preț mai mic: ce poți cumpăra ieftin?

eMAG are o campanie specială de reduceri acum. A ales cele mai apreciate produse, cumpărate de alți clienți, și le-a adunat într-un singur loc. Vestea bună pentru tine e că multe dintre acestea au prețuri mai mici.

Campania eMAG cu produse de top aduce laptopuri, telefoane, televizoare și electrocasnice la prețuri mici. Găsești și articole de fashion, bricolaj sau jucării. Lista completă o ai pe site-ul eMAG, iar mai jos ai câteva exemple de produse pe care să le iei mai ieftin.

Oferte eMAG la produse de top

Un telefon scos în față de eMAG, și pe care nu-l poți rata, este Samsung Galaxy Note 10 Plus. Are 256 GB spațiu de stocare, 12 GB memorie RAM, a primit cea mai nouă versiune de Android și are camere foto excepționale. Partea și mai bună e că dacă îl conectezi la un laptop devine el în sine un laptop. Prețul mai mic îl găsești aici.

Philips a avut în 2019 o serie nouă de televizoare. eMAG are un model cu Android TV, diagonală de 108 cm și rezoluție 4K. E acum cu reducere masivă aici.

Ca laptop nu poți ignora un ASUS VivoBook de 17,3 inci Full HD cu un hardware excelent. Are procesor Intel Core i5, 8 GB memorie RAM, 2 TB stocare pe hard disk și un design excelent. Sigur, vestea mai bună e că prețul e mic.

De la Nokia există un telefon în oferta eMAG cu hardware bun, dar preț și mai bun. Are 4 GB memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare și ecran de 6,3 inci. Nokia 6.2 e disponibil chiar și cu reducere acum.

Mai poți alege din oferta eMAG și un Huawei P30. E versiunea mai ieftină din seria lansată în primăvara anului trecut. Are însă 6 GB memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare și un design cât de cât plăcut. Prețul mai mic e disponibil aici.