Prețurile mici de la eMAG de care să profiți până la final de ianuarie

Prețurile mici de la eMAG de care să profiți până la final de ianuarie

Pentru februarie, eMAG pregătește o campanie specială de reduceri. Totuși, încă de acum ai produse pe care le-ai putea lua la preț mic. Am ales câteva pentru tine.

Cel mai des prinzi prețuri mici la eMAG dacă ești în căutarea unui telefon nou. Dar ai promoții bune și la laptopuri, în special pentru cele de gaming, adică cu performanțe ridicate. Mai jos ai o listă de produse din care să alegi.

Ce să iei la preț mic de la eMAG

Motorola One Vision e unul dintre acele telefoane pe care nu le poți ignora. Are 4 GB memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare și un ecran impresionant de 5,9 inci HD+. E disponibil acum la preț foarte bun.

Ar trebui să vezi dacă e pentru tine și Samsung Galaxy A30s cu 64 GB spațiu de stocare, un design cât de cât decent și un preț excelent. Îl găsești aici.

De la Nokia există un telefon în oferta eMAG cu hardware bun, dar preț și mai bun. Are 4 GB memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare și ecran de 6,3 inci. Nokia 6.2 e disponibil aici.

Când vine vorba de laptopuri bune, n-ar trebui să te uiți la bani. Un model la mijloc e însă ASUS VivoBook. Are ecran mare de 17,3 inci Full HD și un hardware excelent. Are procesor Intel Core i5, 8 GB memorie RAM, 2 TB stocare pe hard disk și un design excelent. Vestea mai bună e că prețul e mic.

De la Huawei ai un P20 Lite cu 4 GB memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare și un ecran de 5,84 inci Full HD+. Totodată, are două camere foto de 16 MP și 2 MP. E disponibil acum cu preț bun.

Mai poți alege din oferta eMAG și un Huawei P30. E versiunea mai ieftină din seria lansată în primăvara anului trecut. Are însă 6 GB memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare și un design cât de cât plăcut. Prețul mai mic e disponibil aici.