Prețuri mici la eMAG: televizoare, telefoane și nu numai la ofertă

Prețuri mici la eMAG: televizoare, telefoane și nu numai la ofertă
09:47 04.02.2020

eMAG are o colecție stufoasă de produse cu preț mai mic. De la telefoane la televizoare și produse de bricolaj, sigur găsești ceva care să-ți pice bine. Am ales câteva pentru tine.

Campania Crazy Days promite reduceri de până la 50%. Cele mai mari sunt la telefoane, dar găsești o mulțime de alte produse pe lângă. Mai jos am făcut o listă scurtă.

Ce poți cumpăra de la eMAG la preț mai mic

De la Samsung încă este Galaxy Note 10 Plus cel mai bun telefon. Are 256 GB spațiu de stocare, 12 GB memorie RAM, dar și trei camere foto excelente. Iar acum telefonul a ajuns la un preț mai bun.

Samsung are în oferta eMAG un televizor de 163 cm, rezoluție 4K și sistem de operare Tizen. Ai acces, prin acest smart TV, la aplicații preferate de streaming video și muzică. Îl poți cumpăra de aici cu preț mai mic.

Dacă vrei un Huawei care încă are serviciile Google, Huawei P30 Pro ar putea fi ce cauți. Are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM, trei camere foto bune și un ecran mare. Îl găsești cu prețul mai bun aici.

Philips are un model smart TV cu Android TV. E dintr-o serie nouă, lansata în 2019, are 108 cm diagonală și rezoluție 4K. Implicit ai acces la o mulțime de aplicații din magazinul Google. Acest model e disponibil cu preț mai mic aici.

iPhone Xs e un telefon pe care nu îl poți ignora. Are 64 GB spațiu de stocare, ecran de 5,8 inci, două camere foto foarte bune și rulează iOS 13. Îl prinzi acum cu o reducere destul de bună.

Totodată, LG nu lipsește din oferta eMAG. Are un model de 108 cm, rezoluție 4K și folosește ca sistem de operarea webOS. Aplicațiile sunt acolo, la fel și interfața ușor de folosit. Îl poți cumpăra acum cu preț mai mic.

OnePlus 7T a fost anunțat în toamna anului precedent. Are un ecran mare, are 128 GB spațiu de stocare și 8 GB memorie RAM. A fost lansat direct cu Android 10 și e un telefon cu care îți vei face treaba încă doi ani de acum înainte. Îl găsești acum la eMAG.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: