Prețuri mici la eMAG de chiar zici că-i bineri. Ce poți lua la reducere acum?

Prețuri mici la eMAG de chiar zici că-i bineri. Ce poți lua la reducere acum?

Ofertele la eMAG sunt acum la aproape toate categoriile, de la telefoane la electrocasnice mari. Am ales câteva produse de luat.

Pe site-ul eMAG găsești acum produse la preț mai mic datorită unei campanii speciale cu promoții. Magazinul susține că a adunat tot ce au votat alți clienți ca fiind bun. Desigur, sunt produse din toate categoriile, nu te poți plânge că n-ai de unde alege.

Ce poți cumpăra de la eMAG la preț mai mic

Motorola One Vision e unul dintre acele telefoane pe care nu le poți ignora în oferta eMAG. Are 4 GB memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare și un ecran impresionant de 5,9 inci HD+. E disponibil acum la preț foarte bun.

De la Acer există un laptop Aspire 3 cu procesor Intel Core i3, ecran de 15,6 inci Full HD și 4 GB memorie RAM. Laptopul mai are și 1 TB de stocare pe HDD. Are un preț mic la eMAG în actuala campanie.

Mai poți alege un televizor Star-Light de 81 cm. eMAG are versiunea cu ecran HD, dar smart și ai acces la câteva aplicații, cum ar fi YouTube sau Netflix. Cea mai bună parte la acest TV e prețul: doar 900 de lei. Dacă te încântă, îl poți cumpăra de aici.

De la Samsung încă este Galaxy Note 10 Plus. Încă bun, acum și la preț mai mic. Are 256 GB spațiu de stocare, 12 GB memorie RAM, dar și trei camere foto excelente. Iar acum telefonul a ajuns la un preț mai bun.

OnePlus 7T a fost anunțat în toamna anului precedent. Are un ecran mare, are 128 GB spațiu de stocare și 8 GB memorie RAM. A fost lansat direct cu Android 10 și e un telefon cu care îți vei face treaba încă doi ani de acum înainte. Îl găsești acum la eMAG.

Alt smart TV de luat în serios este un Samsung de 108 cm. Prețul îl scoate în evidență, dar își face treaba bine. Are aplicațiile de streaming, are rezoluție 4K și o reducere de 40%. Îl poți cumpăra de aici.

În fine, Philips are un model smart TV cu Android TV. E dintr-o serie nouă, lansata în 2019, are 108 cm diagonală și rezoluție 4K. Implicit ai acces la o mulțime de aplicații din magazinul Google. Acest model e disponibil cu preț mai mic aici.

Citește și:
Etichete: