Ofertele eMAG la resigilate de care trebuie să știi la început de ianuarie

Ofertele eMAG la resigilate de care trebuie să știi la început de ianuarie
08:55 06.01.2020

Resigilatele de la eMAG sunt mereu o categorie bună unde să cauți un produs la preț mai mic. De la telefoane la electrocasnice mari și mici ai șanse mari să găsești ce cauți.

Categoria cu resigilate de la eMAG e mai populară ca niciodată acum că a trecut perioada reducerilor. Cei care au cumpărat în avântul de dinainte de finalul anului au mai returnat din produse. Așa că poți profita acum ca să iei ceva mai ieftin. Mai jos am ales câteva modele care n-ar trebui trecute cu vederea.

Prețuri mici la produse resigilate de la eMAG

Huawei P20 Pro încă e un telefon care-și face treaba. A primit actualizare la cel mai nou Android și are camere foto foarte bune. Modelul de-acum listat de eMAG la resigilate are 128 GB spațiu de stocare și 6 GB memorie RAM. Îl găsești aici cu preț mai mic.

De la ASUS ai putea alege un Zenfone 5Z cu hardware încă onorabil. Are 64 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și o cameră foto bună. Îl poți cumpăra de aici.

Samsung Galaxy S10e nu mai e chiar la preț de Black Friday, dar la resigilate la eMAG îl poți găsi la un cost apropiat. Telefonul a primit actualizare la Android 10, are 128 GB spațiu de stocare și 6 GB memorie RAM. Îl găsești aici cu preț mai mic.

OnePlus 7T Pro în versiunea specială McLaren e acum la reducere la eMAG. Are 256 GB spațiu de stocare, 12 GB memorie RAM și un ecran cu rată de refresh de 90 Hz. E disponibil acum cu preț mic.

De la Samsung mai există modelul Galaxy A50 cu 128 GB spațiu de stocare. Are 4 GB memorie RAM și un ecran de 6,4 inci. Are și slot pentru card microSD, dacă vrei să ai mai mult spațiu pentru pozele și muzica ta. E disponibil la cel mai mic preț din ultima vreme acum.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: