Ofertele eMAG de care poți profita ca să prinzi un telefon ieftin

Ofertele eMAG de care poți profita ca să prinzi un telefon ieftin
Răzvan Băltărețu
Răzvan Băltărețu
09:56 16.01.2020

Odată cu lansările de primăvară vor veni mai multe campanii de reduceri și la eMAG. Până atunci, ai aceste recomandări.

Când vine vorba de telefoane premium la eMAG, cel mai bine să te uiți la resigilate. Această categorie are o mulțime de produse, iar reducerile sunt de la câteva zeci de lei până la câteva sute de lei. Produsele de acolo au fost comandate de alți clienți și returnate. Ambalajul original a fost deschis, dar produsul funcționează impecabil.

Din ce listează eMAG acolo, am ales câteva modele. Poți alege unul dintre acestea sau te duci către unul în țiplă.

Oferte eMAG la telefoane mai ieftine

Când vine vorba de telefoane premium, nu poți ignora din oferta eMAG un Samsung Galaxy S10e. A fost anunțat în primăvara anului trecut, are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și două camere foto. Are un ecran de 5,8 inci. E disponibil acum cu reducere serioasă.

Huawei P20 Pro încă e un telefon care-și face treaba, iar acum e la resigilate. A primit actualizare la cel mai nou Android și are camere foto foarte bune. Modelul de-acum listat de eMAG la resigilate are 128 GB spațiu de stocare și 6 GB memorie RAM. Îl găsești aici cu preț mai mic.

Huawei P30 Pro a fost surpriza plăcută a companiei în 2019. Are 256 GB spațiu de stocare, 8 GB memorie RAM și un sistem foto-video foarte bun. E disponibil acum.

Nokia 7.2 e un alt telefon care se remarcă ușor în zona asta de preț. Are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și primește regulat actualizări. Sistemul de operare e curat, așa că nu te vei pierde în tot felul de interfețe. Îl ai aici cu preț bun.

Un alt telefon remarcabil din oferta eMAG este Samsung Galaxy Note 10 Plus. Acest model are 12 GB memorie RAM, 256 GB spațiu de stocare și, o trăsătură unicat a gamei, un stylus S Pen care se conectează și wireless la telefon. Prețul mai bun la telefon îl ai disponibil aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI