13 feb. 2020 | 10:07

Ofertele eMAG cu prețuri mai mici ca niciodată. Ce să cumperi acum?

ACTUALITATE
Ofertele eMAG cu prețuri mai mici ca niciodată. Ce să cumperi acum?

De la eMAG ai ceva produse de ales în perioada asta. De la telefoane la laptopuri, sigur găsești ceva. Chiar și noile modele Samsung. Am ales pentru tine câteva produse.

eMAG a făcut o campanie specială în care să adune tot ce au votat ca fiind bun alți clienți. De la laptopuri la produse de bricolaj și fashion, ai de unde alege. Am pus în lista de mai jos și un Samsung Galaxy S20 Ultra.

Ce să cumperi de la eMAG la preț mai mic acum

Cel mai bun telefon pe care nu poți să-l ratezi este un Samsung Galaxy S10e cu 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM, două camere foto și deja Android 10. Îl poți cumpăra cu cea mai mare reducere de aici.

Recent, a intrat în ofertă eMAG și Samsung S20 Ultra. E impresionant datorită camerei foto principale. Are senzor de 108 megapixeli dezvoltat de Samsung special pentru filmare 8K și poze de noapte mai bune. Telefonul are și un ecran de 6,9 inci 2K+ Dynamic AMOLED 120 Hz, 12 sau 16 GB memorie RAM cu 128 și 256 GB, respectiv 512 GB spațiu de stocare. Bateria e impresionantă: 5.000 mAh.

De la Acer poți cumpăra un Aspire 3 cu ecran de 15,6 inci Full HD, 8 GB memorie RAM, 512 GB spațiu de stocare pe SSD, dar și placă video dedicată. E disponibil aici, dacă te grăbești.

Motorola One Vision e unul dintre acele telefoane pe care nu le poți ignora în oferta eMAG. Are 4 GB memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare și un ecran impresionant de 5,9 inci HD+. E disponibil acum la preț foarte bun.

Ca laptop există ASUS cu procesor Intel Core i3 la 3,9 GHz, ecran de 15,6 inci Full HD și 8 GB memorie RAM. Mai are 256 GB spațiu de stocare pe SSD. Îl prinzi cu super preț aici.

Mai e un super laptop la eMAG de care să știi. E vorba de un ASUS VivoBook cu Intel Core i3, are ecran de 15,6 inci Full HD, 4 GB memorie RAM și 128 GB pe SSD. Îl găsești cu super preț aici.

Dacă vrei un Huawei care încă are serviciile Google, Huawei P30 Pro ar putea fi ce cauți. Are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM, trei camere foto bune și un ecran mare. Îl găsești cu prețul mai bun aici.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele