Ofertele eMAG care-ți aduc laptopuri și telefoane la prețuri mai mici

Ofertele eMAG care-ți aduc laptopuri și telefoane la prețuri mai mici

Din tot ce pune la dispoziție eMAG am ales câteva telefoane și laptopuri pe care să le cumperi fără griji.

Campania de acum a eMAG are numeroase telefoane, dar și alte categorii pe care le-ai aprecia. Cu prețuri reduse cu până al 50%, n-ar trebui să ocolești site-ul. Vestea și mai bună e că am ales pentru tine câteva produse care merită ținute minte.

Telefoane și laptopuri cu prețuri mai mici la eMAG

ASUS are pe site-ul eMAG un laptop deosebit. Se numește ROG Strix, are procesor Intel Core i7, 15,6 inci ecran Full HD cu rată de refresh 120 Hz, 8 GB memorie RAM și 1 TB spațiu de stocare pe SSD. Îl prinzi aici cu preț foarte bun.

În fine, cel mai bun telefon pe care nu poți să-l ratezi este un Samsung Galaxy S10e cu 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM, două camere foto și deja Android 10. Îl poți cumpăra cu cea mai mare reducere de aici.

iPhone Xs e un telefon pe care nu îl poți ignora. Are 64 GB spațiu de stocare, ecran de 5,8 inci, două camere foto foarte bune și rulează iOS 13. Îl prinzi acum cu o reducere destul de bună.

De la Acer poți cumpăra un Aspire 3 cu ecran de 15,6 inci Full HD, 8 GB memorie RAM, 512 GB spațiu de stocare pe SSD, dar și placă video dedicată. E disponibil aici, dacă te grăbești.

De la Samsung încă este Galaxy Note 10 Plus cel mai bun telefon. Are 256 GB spațiu de stocare, 12 GB memorie RAM, dar și trei camere foto excelente. Iar acum telefonul a ajuns la un preț mai bun.

În fine, de la ASUS mai e un model. Are ecran de 15,6 inci Full HD, 8 GB memorie RAM, 256 GB spațiu de stocare și un preț bun la eMAG. Îl prinzi la prețul bun aici.

Dacă vrei un Huawei care încă are serviciile Google, Huawei P30 Pro ar putea fi ce cauți. Are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM, trei camere foto bune și un ecran mare. Îl găsești cu prețul mai bun aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: