07 ian. 2020 | 09:55

Ofertele de la eMAG care-ți vor face ziua mai bună

ACTUALITATE
Ofertele de la eMAG care-ți vor face ziua mai bună

Începutul de an a venit la eMAG cu câteva reduceri. Sigur, nu sunt ca la finalul lui 2019, mai ales în perioada Crăciunului, dar și așa ai găsi ce să iei.

Categoria cu resigilate de la eMAG e mai populară ca niciodată acum că a trecut perioada reducerilor. Dar există produse cu preț redus și în alte categorii. Sigur, nu se mai compară ofertele cu cele de Black Friday, însă așa ceva era de așteptat. Poți însă profita să iei ceva mai ieftin.

Ce produse să iei de la eMAG în perioada asta

Dacă vrei un telefon ieftin, dar cât de cât bun, atunci poți alege un Nokia 2.2. Are 16 GB spațiu de stocare, 2 GB memorie RAM și un ecran de 5,7 inci. Telefonul poate fi cumpărat de aici.

Nokia 7.2 e un telefon lansat în 2019, iar eMAG îl are la preț bun. Are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și primește actualizare la Android 10. Partea mai bună e că-l poți prinde cu preț mic.

Huawei P20 Pro încă e un telefon care-și face treaba, iar acum e la resigilate. A primit actualizare la cel mai nou Android și are camere foto foarte bune. Modelul de-acum listat de eMAG la resigilate are 128 GB spațiu de stocare și 6 GB memorie RAM. Îl găsești aici cu preț mai mic.

Există un Samsung Galaxy S10e cu preț de bun-simț acum la eMAG. Are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și-un ecran Full HD foarte bun. Prețul mai bun e aici.

OnePlus 7T Pro în versiunea specială McLaren e acum la reducere la eMAG. Are 256 GB spațiu de stocare, 12 GB memorie RAM și un ecran cu rată de refresh de 90 Hz. E disponibil acum cu preț mic.

Orice ai lua, ține cont că marile lansări se întâmplă din martie încolo. Dacă cumperi ceva acum, măcar să fie un produs care te ține un an.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele