03 apr. 2020 | 10:24

Oferte excelente de la eMAG ca să intri bine în weekend

ACTUALITATE
Oferte excelente de la eMAG ca să intri bine în weekend

eMAG are mai multe campanii cu reducere în perioada asta. Am ales câteva produse care ți-ar fi utile. Acum depinde și de nevoile tale.

În funcție de ce vrei și ce cauți, ți-ar putea fi utilă categoria: eMAG Outlet. Aici, magazinul propune mai multe produse la preț mic. De la telefoane care încă îți pot fi utile și televizoare ieftine până la laptopuri sau computere foarte bune. Dacă nu electronicele sunt cele care te interesează, poți merge către îngrijire personală și poate chiar din categoria de auto.

Ce poți să iei cu preț bun de la eMAG acum

Huawei P30 Pro ar putea fi ce cauți: are și servicii Google, are și camerele bune ale companiei. Dispune de 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM, trei camere foto bune și un ecran mare. Îl găsești cu preț redus aici.

OnePlus 7T e unul dintre acele telefoane cu preț bun și remarcabile din 2019. Are 8 GB memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare, dar și un ecran cu rată de refresh la 90 Hz. Prețul a ajuns acum să fie mai bun.

De la Nokia e disponibil la eMAG modelul 4.2 cu 32 GB spațiu de stocare, 3 GB memorie RAM și un ecran de 5,7 inci. Are suport pentru card microSD, are două camere foto și o baterie de 3.000 mAh. E acum la un preț mai bun.

Un laptop pe care nu-l poți rata este Acer Nitro 7. Are un Intel Core i5, ecran de 15,6 inci Full HD, 8 GB memorie RAm, dar și 512 GB stocare pe SSD. Unde mai pui că dispune și de placă video. Îl poți cumpăra de aici.

Dacă vrei un telefon cu Android cu adevărat bun, nu poți rata Samsung Galaxy S20. Samsung Galaxy S20 e modelul standard, dacă vrei să-l ții minte așa. Are ecran de 6,2 inci 2K+ Dynamic AMOLED 120 Hz, 8 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare. Găsești telefonul la preț bun aici.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele