Oferte eMAG cu reduceri mari la telefoane și televizoare

Oferte eMAG cu reduceri mari la telefoane și televizoare

Când vine vorba de electronice, televizoarele și telefoanele sunt cele mai populare. Și poate că eMAG n-are campanii cu reduceri mereu, dar tot poți prinde prețuri bune.

Din categoria de resigilate a magazinului am selectat câteva televizoare și telefoane pe care să le cumperi acum. Aceste produse comandate de pe eMAG și returnate nu mai au ambalajul original „în țiplă”, dar tehnic sunt impecabile. Vestea și mai bună pentru tine e că prețul e mai mic.

Telefoane și televizoare cu preț mai mic la eMAG

Panasonic are un televizor de 139 cm, smart TV, cu rezoluție 4K și-o calitate foarte bună a imaginii. E, totodată, unul dintre produsele cu reducere mare la eMAG. Îl poți cumpăra de aici.

Când vine vorba de telefoane, Samsung Galaxy A70 e unul dintre telefoanele mid-range de la producător care își fac treaba bine. eMAG are acest model cu ecran de 6,7 inci, 6 GB memorie RAM și 128 GB spatiu de stocare. Are și mufă de căști, ceea ce nu mai ai pe modelele premium. Îl poți cumpăra acum cu preț mic.

LG are un smart TV cu rezoluție 4K, diagonală de 139 cm și un preț foarte bun în perioada asta. E disponibil aici.

În oferta eMAG e și un Samsung Galaxy S10e. A fost anunțat în primăvara anului trecut, are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și două camere foto. Are un ecran de 5,8 inci. E disponibil acum cu reducere serioasă.

Tot un televizor cu diagonală mare e și un model de la Philips. Are 139 cm, rezoluție 4K și sistemul de operare este Android TV. Reducerea mai bună e aici.

Pe lângă atâtea telefoane Samsung poți avea și un televizor de la aceeași companie. eMAG are în ofertă un model de 100 cm, sistem de operare Tizen, rezoluție 4K și preț foarte bun. E disponibil aici.

Un alt telefon remarcabil din oferta eMAG este Samsung Galaxy Note 10 Plus. Acest model are 12 GB memorie RAM, 256 GB spațiu de stocare și, o trăsătură unicat a gamei, un stylus S Pen care se conectează și wireless la telefon. Prețul mai bun la telefon îl ai disponibil aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: