Oferte de la eMAG la telefoane, laptopuri și nu numai. Ce poți cumpăra?

Oferte de la eMAG la telefoane, laptopuri și nu numai. Ce poți cumpăra?

În prima lună din an poți profita să cumperi de la eMAG diverse produse la preț mic. Mai jos am adunat câteva dintre acestea.

eMAG încă nu a lansat o campanie puternică a reducerilor, dar are produse la preț mic. Tot ce trebuie să faci e să le cauți bine. Și, dacă nu le cauți, poți alege câteva dintre cele de mai jos.

Reduceri de la eMAG de care să profiți acum

Un laptop care se remarcă la eMAG este ASUS ROG Strix. Are procesor Intel Core i7, a noua generație, 4,5 GHz frecvența de operare, 15,6 inci ecranul Full HD și 8 GB de memorie RAM. Totodată, laptopul are și 256 GB stocare pe SSD și o placă grafică Nvidia GTX 1660Ti. Îl prinzi acum cu reducere la resigilate.

Un telefon remarcabil din oferta eMAG este Samsung Galaxy Note 10 Plus. Acest model are 12 GB memorie RAM, 256 GB spațiu de stocare și, o trăsătură unicat a gamei, un stylus S Pen care se conectează și wireless la telefon. Prețul mai bun la telefon e aici.

Huawei P30 Pro a fost lansat în primăvara trecută și acum a ajuns să fie ceva mai ieftin. E telefonul cu cel mai bun zoom optic, are 128 GB spațiu de stocare și 6 GB memorie RAM. eMAG îl listează și la resigilate. Prețul e redus acum la eMAG.

Când vine vorba de telefoane, Samsung Galaxy A70 e unul dintre telefoanele mid-range de la producător care își fac treaba bine. eMAG are acest model cu ecran de 6,7 inci, 6 GB memorie RAM și 128 GB spatiu de stocare. Are și mufă de căști, ceea ce nu mai ai pe modelele premium. Îl poți cumpăra  cu preț mic.

Nokia 7.2 e un alt telefon care se remarcă ușor în zona asta de preț. Are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și primește regulat actualizări. Sistemul de operare e curat, așa că nu te vei pierde în tot felul de interfețe. Îl ai aici cu preț bun.

Dacă vrei un televizor, eMAG are un LG smart TV cu rezoluție 4K, diagonală de 139 cm și un preț foarte bun în perioada asta. E disponibil aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI