Oferta eMAG prin care poți câștiga sute de lei. Îți trebuie doar un card Mastercard

Oferta eMAG prin care poți câștiga sute de lei. Îți trebuie doar un card Mastercard

eMAG are câteva produse la preț mic. Ți-am făcut lista de mai jos ca să te orientezi mai ușor și să alegi ceva bun. Totodată, poți câștiga și bani în perioada asta.

eMAG a pregătit o campanie specială, în colaborare cu Mastercard. Pe scurt, trebuie să-ți plătești comanda cu un card Mastercard sau Maestro între 17 martie și 18 aprilie. Cadoul este de 500 de lei și vor fi 100 disponibile. E bine de știut și că ai o comandă minimă de 500 lei. Ai detaliile pe site.

Ce telefoane poți lua de la eMAG cu prețuri mai mici

iPhone 7 e un telefon ușor de ales acum de la eMAG. Are preț mic, 32 GB spațiu de stocare, o cameră foto decentă și cel mai nou iOS. E la preț mai mic acum.

Huawei Mate 20 Pro a ajuns acum la un preț excelent la eMAG. Are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și trei camere foto. Are și un ecran de 6,4 inci Quad HD+. Îl găsești acum cu un preț foarte bun.

Dacă vrei un laptop spectaculos, ai putea avea noroc cu ASUS ROG Strix cu Intel Core i5 de la eMAG . Are ecran de 15,6 inci Fulll HD la 120 Hz, 8 GB memorie RAM, dar și 512 GB spațiu de stocare. Unde mai pui că are placă video de 4 GB. Îl poți cumpăra lua de aici.

Huawei are un telefon cu serviciile Google pe care îl poți lua. Se numește Nova 5T, are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și un sistem de camere foarte bun. Dar cel mai important e prețul.

Nu putea lipsi de pe această listă un Samsung Galaxy S10e cu 128 GB spațiu de stocare și 6 GB memorie RAM. Telefonul e remarcabil prin dimensiune: are ecran de 5,8 inci. Are și cel mai nou Android, iar eMAG îl listează la preț mai mic. E disponibil aici cu reducere.

eMAG adună la resigilate mai ales telefoane. Acolo am și găsit un OnePlus 7T Pro cu 256 GB spațiu de stocare și 8 GB memorie RAM. Are Android 10 și un ecran foarte bun. Prețul mai mic e disponibil aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: