24 feb. 2020 | 09:50

Oferta eMAG ca să cumperi tot ce vrei, chiar dacă nu ai bani

ACTUALITATE
Oferta eMAG ca să cumperi tot ce vrei, chiar dacă nu ai bani
SamMobile

eMAG are o campanie prin care îți face mai ușor procesul de achiziție. Pe scurt, dacă n-ai bani acum, le poți cumpăra în 24 de rate fără dobândă. Am ales câteva produse să vezi ce ai disponibile.

Campania eMAG cu 24 de rate fără dobândă e disponibilă pe-o pagină dedicată. E doar pentru luna februarie, așa că mai ai timp doar săptămâna asta să profiți de prețurile bune.

Oferte excelente acum la eMAG

Un telefon ieftin care se remarcă în oferta eMAG este Samsung Galaxy A51. Are 128 GB spațiu de stocare, 4 GB memorie RAM, proaspăt anunțat pentru 2020, cu design ca telefoanele premium. Îl prinzi acum cu preț bun.

Când vine vorba de concurență, ai Huawei P30 Pro. Are serviciile Google, 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM, trei camere foto bune și un ecran mare. Îl găsești cu preț bun aici.

Când vine vorba de un telefon scump și nou de la Samsung, ai Galaxy S20. E modelul cu ecran de 6,2 inci 2K+ Dynamic AMOLED 120 Hz, 8 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare. Bateria e de 4.000 mAh și camera de selfie e de 10 MP. Găsești versiunea cu 8 GB RAM și 128 GB stocare la 4.300 lei.

De la Acer există un laptop Aspire 3 cu procesor Intel Core i3, ecran de 15,6 inci Full HD și 4 GB memorie RAM. Laptopul mai are și 1 TB de stocare pe HDD. Are un preț mic la eMAG în actuala campanie.

OnePlus 7T a fost anunțat în a doua jumătate din 2019. Are un ecran mare, are 128 GB spațiu de stocare și 8 GB memorie RAM. A fost lansat direct cu Android 10 și e un telefon cu care îți vei face treaba încă doi ani de acum înainte. Îl găsești la eMAG.

iPhone Xs e un telefon pe care nu îl poți ignora. Are 64 GB spațiu de stocare, ecran de 5,8 inci, două camere foto foarte bune și rulează iOS 13. Îl prinzi acum cu o reducere destul de bună.

Philips are un model smart TV cu Android TV. E dintr-o serie nouă, lansata în 2019, are 108 cm diagonală și rezoluție 4K. Implicit ai acces la o mulțime de aplicații din magazinul Google. Acest model e disponibil cu preț mai mic aici.

Cel mai bun telefon pe care nu poți să-l ratezi este un Samsung Galaxy S10e cu 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM, două camere foto și deja Android 10. Îl poți cumpăra de aici la preț mai mic.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele