Oferta Digi | RCS-RDS pentru toți clienții: costă doar 5 lei ca să profiți de un serviciu mult mai bun

Oferta Digi | RCS-RDS pentru toți clienții: costă doar 5 lei ca să profiți de un serviciu mult mai bun

Ultimele luni ne-au arătat că o conexiune bună la internet e crucială. Tocmai de aceea, dacă ai internet de la Digi | RCS-RDS, ar trebui să știi ce tip de abonamente are. Și costul e mic ca să ai ceva mai bun.

Când vine vorba de internet, Digi | RCS-RDS are trei tipuri de abonamente pentru acces prin cablu. Sigur că în casă îți poți crea o rețea wireless, astfel încât să nu depinzi direct de router. În cazul abonamentelor, operatorul le-a împărțit pe viteze și toate au denumirea Fiberlink.

Astfel, vorbim de abonamentul de bază: Fiberlink 300, cu viteze de sub 300 Mbps pe download și 150 Mbps pe upload. Viteza medie e ceva mai jos de atât. În cazul în care ai acest tip de abonament sau ceva mai vechi, e timpul să faci un upgrade.

Dacă alegi Fiberlink 500 de la Digi | RCS-RDS, te costă 5 lei în plus – adică, 35 de lei pe lună. Și vitezele medii sunt de 450 Mbps pentru download și 250 Mbps pentru upload.

De la acest abonament poți urca și mai mult la Fiberlink 1000, adică gigabit, iar upgradeul costă tot 5 lei – adică, 40 de lei pe lună. Ai viteze medii de 850 Mbps, respecti 400 Mbps.

Cum profiți la maximum de internetul de la Digi | RCS-RDS

Orice abonament ai alege – Fiberlink 500 sau 1000 – e bine să-ți iei un router wireless foarte bun ca să te bucuri de toată viteza. Pentru conexiuni gigabit, Digi | RCS-RDS oferă echipament propriu. Totuși, pe un router din piață ai mai mult control asupra conexiunilor.

Așa că am căutat în oferta eMAG să văd ce routere gigabit sunt disponibile, ca să nu regreți că nu profiți de toată viteza abonamentului. Mai jos sunt câteva recomandări, iar lista completă o ai aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: