Modelul surpriză de Samsung S20 pe care, cel mai probabil, nu-l vei putea avea

Modelul surpriză de Samsung S20 pe care, cel mai probabil, nu-l vei putea avea
Sursa foto: Răzvan Băltărețu / PLAYTECH

Când Samsung a anunțat seria Galaxy S20, a spus că toate sunt gata pentru 5G. N-a spus și care Samsung S20 e doar cu 4G. Iar acum aflăm că Ultra ar putea avea și doar 4G și, implicit, un preț mai mic.

Când compania a anunțat Samsung S20, a spus că e 5G ready. Primele unități listate în România erau însă și cu 4G, și cu 5G, mai puțin versiunea Ultra. Foarte probabil la noi nu va fi și una 4G. Sau nu va fi acum. Dar în Indonezia, de exemplu, pe site-ul oficial Samsung e listat un Ultra 4G.

Deocamdată, nu-i cert dacă asta e doar o eroare sau există și-o așa versiune. Singurul motiv pentru care ai vrea așa ceva e pentru că prețul ar fi mai mic. În prezent, Samsung S20 Ultra costă peste 6.000 de lei. Nu duce lipsă de hardware care să justifice costul, dar un model LTE ar putea coborî sub 6.000 de lei.

Cât costă Samsung S20 în România

Samsung S20 Ultra e telefonul impresionant din serie. Și asta datorită camerei foto principale: senzor de 108 megapixeli dezvoltat de Samsung special pentru filmare 8K și poze de noapte mai bune. Mai are un senzor de 48 MP (telefoto), 12 MP (ultrawide), un senzor 3D ToF și 40 MP pentru camera de selfie.

Telefonul are un ecran de 6,9 inci 2K+ Dynamic AMOLED 120 Hz, 12 sau 16 GB memorie RAM cu 128 și 256 GB, respectiv 512 GB spațiu de stocare. Bateria e impresionantă: 5.000 mAh.

Totuși, raportat la dimensiunea ecranelor, toate au baterii mai mari decât în trecut. Și păstrează încărcarea wireless reversibilă. Totodată, toate filmează 8K, în caz că aveai nevoie de așa ceva.

Sursa: GSMArena