Îți schimbi telefonul la preț mic: cele mai bune oferte la cele mai tari telefoane OPPO

Îți schimbi telefonul la preț mic: cele mai bune oferte la cele mai tari telefoane OPPO

Black Friday e cel mai bun moment să îți schimbi telefonul. Cu această ocazie sunt câteva oferte excelente la telefoane OPPO. Cu prețurile de acum sigur găsești ceva bun pentru următorul an și, de ce nu? chiar mai mult.

În 2020, OPPO, unul dintre liderii globali în domeniul tehnologiei prezent și pe piața din România din iunie, sărbătorește primul Black Friday local. Așa că are oferte speciale la cele mai populare telefoane ale sale.

Astfel, printre modelele care se vor bucura de reduceri considerabile de numără flagship-ul Find X2, modelele din seria Reno (Reno3 Pro și Reno4 Lite), precum și modelele din seria A (A12, A31 și A72).

La ce prețuri prinzi telefoanele OPPO de Black Friday?

Utilizatorii care și-au pus pe lista de cumpărături un nou smartphone OPPO vor putea achiziționa Reno4 Lite la prețul de 1.499 lei, de la Altex, eMAG sau Flanco, iar modelul Reno3 Pro are un preț special de doar 2.499 lei.

Alte modele cu prețuri speciale sunt OPPO A31, la 699 lei, și OPPO A72, la 999 lei, ambele fiind disponile în ofertele Altex, eMAG și Flanco. Mai mult, cei care își doresc performanța la superlativ vor putea achiziționa vârful de gamă Find X2 la prețul de 3.599 lei, din oferta eMAG.

Telefonul cu echilibru excelent între preț și performanță

Modelul Reno4 Lite a fost lansat recent, fiind dezvoltat ca răspuns la tendința în creștere de realizare a fotografiilor de tip portret. Astfel, acesta dispune de o cameră frontală duală cu un efect bokeh adițional care le permite utilizatorilor să surprindă cele mai reușite selfie-uri.

Datorită celor 6 moduri portret care se bazează pe inteligența artificială, Reno4 Lite permite cadre profesioniste realizate de către fiecare utilizator. Sunt disponibile modurile AI Super Clear Portrait, AI Super Night Portrait care surprind fiecare detaliu și oferă o claritate îmbunătățită, precum și AI Portrait Color și AI Night Flare Portrait care oferă posibilitatea de a realiza imagini futuriste.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: