eMAG vinde telefoane și televizoare cu preț ciudat de mic. Telefon Huawei și Samsung la 550 de lei

eMAG vinde telefoane și televizoare cu preț ciudat de mic. Telefon Huawei și Samsung la 550 de lei

eMAG e cel mai mare magazin online din România și a fost extrem de solicitat mai ales în această perioadă. Dar, dacă te grăbești puțin, mai prinzi niște oferte de vară, demne de luat în seamă. Găsești televizoare și telefoane Huawei și Samsung la prețuri extrem de mici. Hai să vezi despre ce e vorba.

Există câteva ponturi pentru tine dacă ești în căutare de produse ieftine pe eMAG. Cel mai bun dintre ele e să mergi la categoria Resigilate, pentru că acolo găsești telefoane cu mici defecte, televizoare și altele la prețuri extrem de mici. Găsești o listă întreagă acolo și sigur îți poți găsi ceva.

Nu înseamnă, însă, că dacă vrei ceva nou trebuie să plătești mult. Pentru că și la categoriile principale ai o serie de oferte. Am pregătit o listă cu telefoane și televizoare la prețuri extrem de mici.

Dacă te grăbești, mai prinzi ceva.

eMAG vinde televizoare și telefoane Samsung și Huawei la prețuri extrem de mici

Dacă ești, de exemplu, în căutarea unui telefon Samsung la prețuri mici, atunci acest model Galaxy A2 Core, 16GB, 1GB RAM, LTE, Dual Sim, în mai multe variante de culoare, e fix pentru tine. Magazinul afirmă că e livrat în ambalajul original, acolo unde ai instrucțiuni în mai multe limbi. Mai mult, îl poți folosi în orice rețea, el nefiind codat. Îl găsești AICI la super preț.

Dacă vrei, însă, un model Huawei cu preț extrem de mic, atunci ar fi bine să te uiți la modelul Huawei Y5 2018, Dual SIM, 16GB, 4G. E un model decent care-și face treaba foarte bine și e la reduceri în această perioadă. Aruncă un ochi AICI.

Pe de altă parte, dacă vrei să te orientezi spre televizoare, aici gama e mult mai variată și ofertele sunt multe. Ai de ales între mărci de top, dar și modele mai ieftine și de mari dimensiuni, care redau la o calitate extrem de bună meciurile și filmele.

Modelul LED Smart Samsung, 80 cm, 32N4302, calitate HD e la o super-ofertă și-l găsești AICI.  Dacă vrei, însă, o diagonală mai mare, atunci există multe reduceri de preț pentru tine. Uite, de exemplu, modelul LED Smart Philips, cu diagonală de 108 cm, 43PUS6504/12.

Ce-ți oferă? Păi poți nota că are imagini 4K și format Ultra HD. Oferta o găsești AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: