06 feb. 2020 | 09:52

eMAG te face să uiți de zăpadă și frig cu reduceri de până la 50%

ACTUALITATE
eMAG te face să uiți de zăpadă și frig cu reduceri de până la 50%

Prețurile mici de la eMAG sunt valabile la telefoane, laptopuri și alte câteva categorii importante. Poți să găsești ceva de cumpărat la preț mic, în special telefoane.

Crazy Days de iarnă vine cu oferte la laptopuri, telefoane, televizoare, dar și produse de fashion sau bricolaj. eMAG le-a adunat pe toate pe-o pagină specială. Și de-acolo am adunat câteva produse aici ca să-ți fie mai ușor să alegi.

Produse cu preț mai mic la eMAG

Cel mai bun telefon pe care nu poți să-l ratezi este un Samsung Galaxy S10e cu 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM, două camere foto și deja Android 10. Îl poți cumpăra cu cea mai mare reducere de aici.

iPhone Xs e un telefon pe care nu îl poți ignora. Are 64 GB spațiu de stocare, ecran de 5,8 inci, două camere foto foarte bune și rulează iOS 13. Îl prinzi acum cu o reducere destul de bună.

Samsung are în oferta eMAG un televizor de 163 cm, rezoluție 4K și sistem de operare Tizen. Ai acces, prin acest smart TV, la aplicații preferate de streaming video și muzică. Îl poți cumpăra de aici cu preț mai mic.

Motorola One Vision e unul dintre acele telefoane pe care nu le poți ignora. Are 4 GB memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare și un ecran impresionant de 5,9 inci HD+. E disponibil acum la preț foarte bun.

ASUS are pe site-ul eMAG un laptop deosebit. Se numește ROG Strix, are procesor Intel Core i7, 15,6 inci ecran Full HD cu rată de refresh 120 Hz, 8 GB memorie RAM și 1 TB spațiu de stocare pe SSD. Îl prinzi aici cu preț foarte bun.

Philips are un model smart TV cu Android TV. E dintr-o serie nouă, lansata în 2019, are 108 cm diagonală și rezoluție 4K. Implicit ai acces la o mulțime de aplicații din magazinul Google. Acest model e disponibil cu preț mai mic aici.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele