eMAG s-a adaptat situației: ce produse a băgat la preț mai mic pe site acum

eMAG s-a adaptat situației: ce produse a băgat la preț mai mic pe site acum

eMAG are o categorie specială pentru aceste zile. „Lucrează cu spor din orice decor” a adunat cele mai bune echipamente de care ai nevoie acum. Am ales de-acolo câteva pentru tine.

Lucrează cu spor din orice decor!” îți oferă laptopuri, telefoane, dar și componente pentru PC. eMAG mai listează și produse de gaming, alături de produse de relaxare. Lista de mai jos conține doar acele produse cu prețuri mai bune. Celelalte le găsești direct pe site.

Reducerile eMAG de care să profiți acum

iPhone 7 e un telefon ușor de ales acum. Are preț mic, 32 GB spațiu de stocare, o cameră foto decentă și cel mai nou iOS. E la preț mai mic acum.

Huawei are un telefon cu serviciile Google pe care îl poți lua. Se numește Nova 5G, are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și un sistem de camere foarte bun. Dar cel mai important e prețul.

eMAG listează și un Acer Aspire 5 cu procesor Intel Core i7, ecran de 15,6 inci Full HD, 8 GB memorie RAM și 512 GB spațiu de stocare. E disponibil aici cu un preț bun.

De cealaltă parte, de la ASUS poți aleve un VivoBook cu Intel Core i5 și un ecran de 14 inci. Are 8 GB memorie RAM, 512 GB spațiu de stocare, dar și un design excelent. Magazinul îl are la preț mic.

OnePlus 7T e unul dintre acele telefoane cu preț bun și remarcabile din 2019. Are 8 GB memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare, dar și un ecran cu rată de refresh la 90 Hz. Prețul a ajuns acum să fie mai bun.

Unde mai pui că pe eMAG e la un preț foarte bun și Samsung Galaxy S10 Lite. Modelul a fost lansat în ianuarie și acum e o alegere foarte bună. Are 128 GB spațiu de stocare, 8 GB memorie RAM, un ecran generos, dar și camere foto foarte bune. E disponibil aici.

Citește și:
Etichete: