eMAG a comis-o! Ce a putut să facă chiar acum cu prețul la telefoanele Huawei și Samsung

eMAG a comis-o! Ce a putut să facă chiar acum cu prețul la telefoanele Huawei și Samsung

eMAG vine din nou cu prețuri cărora cu greu poți să le reziști. Black Friday a trecut, dar acum vine cu reduceri incredibile la telefoane Samsung și Huawei.

eMAG a venit cu reduceri mari de Black Friday, dar nu înseamnă că nu mai poți găsi și acum reduceri incredibile. Are la vânzare telefoane Samsung și Huawei pentru care merită să-ți spargi pușculița. Mulți preferă să aștepte perioada de după Black Friday, atunci când mulți comercianți rămân cu diverse produse pe stoc și le dau la prețuri de nimic.

Unde mai pui că se apropie și Sf. Nicolae și poate vrei să oferi un cadou drăguț cuiva.

Noi ți-am pregătit un top al lor, ca să ai de unde alege.

eMAG, reduceri incredibile la telefoane Samsung și Huawei

Dacă vrei un model nou de la Samsung, dar la prețuri decente, atunci poți arunca o privire către secțiunea resigilate. Acolo găsești, spre exemplu, acest model de Samsung Galaxy A41, Dual SIM, 64GB, 4G, disponibil în mai multe culori. Își face treaba foarte bine și, după cum spuneam, e la preț redus AICI.

Dacă vrei tot un model produs de sud-coreeni, atunci te poți orienta spre unul cu spațiu de stocare mai mare și care-ți promite mai multe. Ai la dispoziție Samsung Galaxy Note 10 LITE, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM pe care-l găsești la preț redus. Rulează Android 10, vine cu un ecran Super AMOLED și, mai mult de atât, are cameră wide și ultrawide de 12 MP. Oferta e disponibilă AICI.

Mai avem o opțiune pentru tine, care vine de la Huawei. E vorba de modelul Huawei P40 Lite E, Dual SIM, 64GB, 4G, care vine în versiunea de culoare neagră. Ai, la fel ca pe celelalte modele, tot ce-ți trebuie, iar reducerea e substanțială. La capitolul camere stă cam așa: 48 MP Wide/8 MP Ultrawide/2 MP Depth, iar ecranul e versiune IPS. Îl găsești AICI pe eMAG la preț redus.

Andrei Simion
Articol scris de
Andrei Simion
Comentarii
Andrei Simion
18:06 / 24.11.2020