eMAG, prețuri de pomană de Black Friday: telefoane Samsung, Huawei la prețuri de nimic

eMAG, prețuri de pomană de Black Friday: telefoane Samsung, Huawei la prețuri de nimic

eMAG și-a propus să vândă milioane de produse anul acesta de Black Friday și a pregătit reduceri substanțiale. Iată ce oferte ai la telefoane Samsung, Apple și Huawei.

eMAG organizează Black Friday anul acesta pe 13 noiembrie. Ai reduceri mari la 4 milioane de produse, dar dacă ești în căutare unui telefon nou, atunci sigur te poți orienta spre marii producători precum Samsung, Apple și Huawei.

Ți-am pregătit o listă cu cele mai importante reduceri.

Samsung, Apple și Huawei, prețuri de pomană la eMAG de Black Friday

Dacă vrei un vârf de gamă de la Samsung, atunci te poți orienta spre noul Galaxy Z Fold 2. Vine în varianta Dual SIM, are un spațiu de stocare mai mult decât suficient de 256GB, 12GB RAM și e echipat cu tehnologia 5G. Îl găsești AICI, la super-reducere

Nu-s de ignorat nici modelele de la Apple. De Black Friday, eMAG ți-a pregătit reduceri mari pentru  iPhone 11, spre exemplu, în varianta cu 64 GB spațiu de stocare. Iată oferta incredibilă

Nici un model Huawei nu e de evitat. Uite, spre exemplu, ce super-reducere ai AICI – la modelul Mate XS, Dual SIM, 512GB și 8GB memorie RAM

Pentru ediția din acest an, în catalogul eMAG se regăsesc peste 4 milioane de produse cu prețuri mai mici. Printre produsele speciale de anul acesta se numără teste PCR pentru detectarea noului coronavirus, mașini, ceasuri și bijuterii de lux. Cum spuneam, inclusiv produse adaptate pandemiei.

“Anul acesta oamenii vor să investească mai mult în confort și tehnologie, în contextul generat de pandemie, și am construit o oferta diversă cu milioane de produse. Ne pregătim de un an, timp în care am lucrat cu furnizorii și partenerii noștri, firmele de curierat s-au pregătit și ele intens pentru a avea o zi de sărbătoare în care le oferim clienților cele mai mari reduceri din an”, a spus Tudor Manea, director general eMAG.

Comercianții ca eMAG se bazează pe faptul că veniturile totale n-au avut foarte mult de suferit de pe urma pandemiei. Lumea încă ar mai avea bani pentru că, în ultimele luni, cheltuielile au fost mai mici: oamenii au renunțat la deplasări, concedii, ieșiri în oraș.

eMAG estimează că plățile cu cardul vor înregistra cea mai mare rată de creștere de la an la an de până acum de Black Friday, ajungând la 55% din totalul vânzărilor față de 42% în 2019.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: