12 mart. 2020 | 08:44

eMAG îți face o surpriză: telefoane și laptopuri la prețuri mai mici

ACTUALITATE
eMAG îți face o surpriză: telefoane și laptopuri la prețuri mai mici

eMAG continuă cea mai amplă campanie de reduceri pentru această primăvară. Are laptopuri, televizoare, telefoane și o mulțime de electrocasnice.

Cu un nume potrivit, magazinul a lansat Marea Dezghețare a Ofertelor. A adunat produsele populare din categoriile sale celebre. Așa ai telefoane la câteva sute de lei, televizoare asemenea, dar și laptopuri foarte bune. Am ales câteva produse pentru tine.

Reducerile eMAG de care să profiți acum

OnePlus 7T are un ecran mare, are 128 GB spațiu de stocare și 8 GB memorie RAM. A fost lansat direct cu Android 10 și e un telefon cu care îți vei face treaba încă doi ani de acum înainte. Îl găsești la eMAG.

Un laptop pe care nu-l poți rata este Acer Nitro 7. Are un Intel Core i5, ecran de 15,6 inci Full HD, 8 GB memorie RAm, dar și 512 GB stocare pe SSD. Unde mai pui că dispune și de placă video. Îl poți cumpăra de aici.

Huawei P30 Pro ar putea fi ce cauți: are și servicii Google, are și camerele bune ale companiei. Dispune de 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM, trei camere foto bune și un ecran mare. Îl găsești cu preț redus aici.

De la ASUS poți cumpăra un ZenBook de 14 inci cu Intel Core i5 de ultimă generație, 8 GB memorie RAM, 512 GB spațiu de stocare, dar și placă video dedicată. Aruncă o privire aici să vezi dacă-i pentru tine.

Când vine vorba de un telefon scump și nou de la Samsung, ai Galaxy S20. E modelul cu ecran de 6,2 inci 2K+ Dynamic AMOLED 120 Hz, 8 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare. Bateria e de 4.000 mAh și camera de selfie e de 10 MP. Găsești versiunea cu 8 GB RAM și 128 GB stocare la 4.300 lei.

A intrat în oferta eMAG și un Samsung Galaxy Note 10 Lite. Are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și Android 10 cu One UI 2.0. E ca un Note 9, dar cu design nou. E disponibil aici.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele