eMAG începe aprilie cu vești bune: reduceri de care să profite toată lumea

eMAG începe aprilie cu vești bune: reduceri de care să profite toată lumea

Avantajul în a cumpăra online, dacă nu era evident, e că nu te mai duci după produs, vine la ușă. Într-o perioadă ca cea pe care o trăim e important însă. Dacă ești în căutare de electronice noi, am găsit câteva bune, cu reducere, la eMAG și le-am adunat aici.

Produse pe care să le iei cu reducere de la eMAG

Ai pe listă și un laptop special de la eMAG. E vorba de un ASUS ROG Strix cu Intel Core i5, ecran de 15,6 inci Fulll HD la 120 Hz, 8 GB memorie RAM, dar și 512 GB spațiu de stocare. Unde mai pui că are placă video de 4 GB. Îl poți cumpăra acum la preț mai mic.

iPhone Xs e alt telefon pe care să-l iei acum cu preț mai mic de la eMAG. Are 64 GB spațiu de stocare, are un ecran de 5,8 inci, două camere foto, cel mai nou iOS și rezistă la apă. Unde mai pui că îl ai și la reducere.

OnePlus 7T e unul dintre acele telefoane cu preț bun și remarcabile din 2019. Are 8 GB memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare, dar și un ecran cu rată de refresh la 90 Hz. Prețul a ajuns acum să fie mai bun.

Huawei are un telefon cu serviciile Google pe care îl poți lua. Se numește Nova 5T, are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și un sistem de camere foarte bun. Dar cel mai important e prețul.

Huawei Mate 20 Pro a ajuns acum la un preț excelent la eMAG. Are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și trei camere foto. Are și un ecran de 6,4 inci Quad HD+. Îl găsești acum cu un preț foarte bun.

Un televizor pe care nu-l poți rata vine de la Panasonic. Are 164 cm în diagonală, rezoluție 4K și e smart. Astfel, ai acces la Netflix, HBO, totul pe televizor, dacă nu mai vrei televiziuni clasice. Îl găsești aici cu o reducere masivă.

Nu putea lipsi de pe această listă un Samsung Galaxy S10e cu 128 GB spațiu de stocare și 6 GB memorie RAM. Telefonul e remarcabil prin dimensiune: are ecran de 5,8 inci. Are și cel mai nou Android, iar eMAG îl listează la preț mai mic. E disponibil aici cu reducere.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: