eMAG „curăță” depozitul: ce produse bagă la prețuri mai mici acum

eMAG „curăță” depozitul: ce produse bagă la prețuri mai mici acum

eMAG a pornit o campanie specială pentru aceste zile. E tradițională, se numește Stock Busters, iar aici ai o mulțime de reduceri. Am ales câteva pentru tine.

Campania Stock Busters de la eMAG vine cu reduceri de până la 50%. După ce ți-am arătat ce poți cumpăra de la resigilate, acestea sunt ofertele de care să profiți dacă vrei totul în țiplă.

Produse pe care să nu le ratezi acum de la eMAG

Nu puteam să nu încep cu un laptop spectaculos. E vorba de un ASUS ROG Strix cu Intel Core i5, ecran de 15,6 inci Fulll HD la 120 Hz, 8 GB memorie RAM, dar și 512 GB spațiu de stocare. Unde mai pui că are placă video de 4 GB. Îl poți cumpăra acum la preț mai mic.

Samsung Galaxy A80 a intrat la un preț foarte bun la eMAG. Are 128 GB spațiu de stocare, 8 GB memorie RAM, dar și un mecanism excepțional pentru camerele foto. Îl găsești acum cu preț sub 2.000 de lei.

iPhone Xs e alt telefon pe care să-l iei acum cu preț mai mic. Are 64 GB spațiu de stocare, are un ecran de 5,8 inci, două camere foto, cel mai nou iOS și rezistă la apă. Unde mai pui că îl ai și la reducere.

Dacă vrei ceva de la Huawei, o alegere încă bună e P30 Pro. eMAG are acest telefon în versiunea cu 256 GB spațiu de stocare, 8 GB memorie RAM și camera aceea excelentă. Îl poți cumpăra de aici.

Tot cu Android, eMAG a băgat la preț mai mic și OnePlus 7T. Are 128 GB spațiu de stocare, 8 GB memorie RAM, iar telefonul deja rulează cu cel mai nou Android. Poți vedea ce preț mic are aici.

Totodată, eMAG are, în sfârșit, cu reducere și Samsung Galaxy Note 10 Lite. Acest model are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM, camere foto foarte bune și un design care aduce un pic aminte de seria Galaxy S20. E disponibil aici cu reducere semnificativă.

În fine, un alt laptop pe care nu-l poți rata: Acer Nitro 5. Are Intel Core i5, 15,6 inci ecranul Full HD, 8 GB memorie RAm, 1 TB de stocare pe hard disk și placă video de 3 GB. Reducerea o găsești aici.

Etichete: