eMAG are un festival de reduceri, unde găsești televizoare de la 350 lei

eMAG are un festival de reduceri, unde găsești televizoare de la 350 lei

eMAG a încheiat 2019 cu o cursă a reducerilor. A început 2020 la fel, cu telefoane, televizoare și-o mulțime de alte produse la prețuri mici. Am ales câteva pentru tine, să cumperi ceva bun la început de an.

eMAG a început 2020 cu o campanie prin care îți spune că ai toate motivele să te bucuri de noul an. Are reduceri la produse din aproape toate categoriile. Sunt televizoare care încep de la 350 de lei, dar și telefoane Samsung la prețuri foarte bune. Mai jos ai o listă.

Reducerile eMAG la început de an

Ai un iPhone Xs de 64 GB cu preț excelent la început de an. A primit cel mai nou sistem de operare și va fi actualizat și în 2020. Unde mai pui că are două camere foto, dar și Face ID pentru autentificare facială. Îl găsești cu super preț aici.

Cea mai tare ofertă e un televizor Star-Light de 55 cm și rezoluție Full HD. E perfect să-l pui unde ai nevoie, iar la acest preț nu-i de ignorat. Televizorul e la 350 de lei acum.

De la Philips ai un smart TV deosebit. Are Android, o diagonală de 108 cm și-o rezoluție 4K. Televizorul e proaspăt pe piața din România, dar acum are și-un preț foarte bun la eMAG. Îl prinzi cu reducere aici.

Există un Samsung Galaxy S10e cu preț excelent acum. Are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și-un ecran Full HD foarte bun. Prețul mai bun e aici.

Tot de la Samsung, eMAG are o ofertă la unul dintre televizoarele bune. E vorba de un model cu diagonală de 108 cm, rezoluție 4K și e smart TV, așa că funcționează toate aplicațiile de streaming. E disponibil aici cu mare reducere.

În fine, încă un iPhone de la eMAG are preț mic. E vorba de modelul Xr cu 64 GB spațiu de stocare. Acest model e acum suficient de ieftin. Îl găsești aici.

Citește și: