eMAG a făcut anunțul de primăvară: ce reduceri are pe site acum

eMAG a făcut anunțul de primăvară: ce reduceri are pe site acum

eMAG te pregătește să ieși cu totul din iarnă. Are acum o campanie specială cu reduceri. Aruncă o privire pe ce-a listat magazinul. Ce vezi mai jos sunt câteva recomandări de care să profiți.

Magazinul a lansat acum campania Marea dezghețare a ofertelor. A avut campanii cu reduceri de-a lungul lunii februarie, dar atunci a mizat pe rate. Acum sunt doar produse la preț mai mic. Ce-am găsit mai bun am pus mai jos să-ți fie mai ușor să alegi.

Reducerile eMAG de primăvară

Primul telefon recomandat este un Huawei nova 5T. A fost anunțat anul trecut, are un preț excelent și un hardware foarte bun. Partea și mai bună e că, spre deosebire de alte telefoane Huawei, acesta are toate serviciile de la Google. Poți afla mai multe despre el din acest review. Telefonul e la preț bun aici.

Ca laptop poți alege un Acer Nitro 5. Are ecran de 15,6 inci Full HD, 8 GB memorie RAM, 1 TB spațiu de stocare, dar și-o placă video dedicată. Unde mai pui că folosește un procesor Intel i5, iar laptopul a fost gândit pentru gaming. Îl poți cumpăra de aici cu preț mai mic.

Samsung are un telefon special în oferta eMAG. E vorba de Galaxy A51 cu 128 GB spațiu de stocare, dar și 4 GB memorie RAM. Are o cameră de selfie, trei camere pe spate și un preț excelent. Îl poți găsi aici cu cel mai mic preț.

La un preț excepțional este Nokia 2.2 Are 16 GB stocare, 2 GB memorie RAM, dar și un ecran imens de 5,7 inci Full HD+. Are și mufă de căști, dacă voiai așa ceva într-un telefon. E disponibil acum cu reducere.

Încă un laptop bun în oferta eMAG este un ASUS VivoBook cu procesor Intel Core i7, are ecran de 15,6 inci Full HD, 8 GB memorie RAM și 512 GB spațiu de stocare pe SSD. Unde mai pui că are și-o reducere mare acum.

În fine, dacă voiai un iPhone, există un model la eMAG cu preț mai mic. E vorba de un iPhone 8 cu 64 GB spațiu de stocare și 2 GB memorie RAM. Telefonul are scanner de amprentă și e rezistent la apă. Îl poți cumpăra de aici.