eMAG a dat cu nucleara în prețuri: iei telefoane, televizoare și electrocasnice pe mai nimic

eMAG a dat cu nucleara în prețuri: iei telefoane, televizoare și electrocasnice pe mai nimic

eMAG a trecut repede peste faptul că a venit cu reduceri mari de Black Friday și insistă pe aceeași direcție.

Magazinul online promite reduceri mari chiar dacă a trecut Black Friday. Vrea să se atragă cu tot felul de promoții și multe produse afișate chiar acolo chiar își merită banii. Ca să nu te pierzi printre ele, ți-am pregătit o listă.

Iată ce poți cumpăra în aceste zile.

eMAG a dat cu nucleara în prețuri

Dacă ești în căutarea unui telefon, atunci acest model Huawei e pentru tine. E vorba de modelul Huawei P20, Dual SIM, 128GB, 4G, Blue pe care-l găsești acum cu o ofertă incredibilă. Ai cam tot ce-ți trebuie pe el și-și face foarte bine treaba. Grăbește-te să prinzi oferta AICI.

Dacă ești în căutarea unui televizor, atunci iată o ofertă excelentă. E vorba de modelul Samsung 32T4302, cu diagonală de 80 de centimetri, Smart, HD, LED, Clasa A+. Oferta specială e de găsit AICI.

Un alt televizor pe care ți l-ai putea dori vine tot de la Samsung și e vorba de modelul 50TU7072, cu diagonală de 125 centimetri, Smart, 4K Ultra HD, LED, Clasa A.

Producătorul insistă că e un model cu design subțire și elegant care te atrage spre cea mai pură imagine. Creat într-un stil minimalist din toate unghiurile și cu un aspect fără margini care stabilește noi standarde. Vei avea parte de cea mai captivantă experiență cinematografică pe care poți să o vezi vreodată. Ai oferta AICI.

Dacă ești în căutarea unor produse care să te ajute în casă, atunci eMAG vine cu reduceri și-n zona asta. Uite, spre exemplu, acest model de aspirator vertical de la Philips. E vorba de modelul  PowerPro Aqua 3 in 1 FC6404/01, 0.6l, 18V, Albastru, care vine cu o ofertă incredibilă pe care o prinzi dacă te grăbești.

Găsești modelul redus AICI

Pe de altă parte, știm cu toții că e o perioadă în care multă lume petrece majoritatea timpului acasă. Dar asta nu înseamnă că nu te poți menține în formă. Poți alege, spre exemplu, din oferta eMAG această bicicleta de fitness Kondition BB-1570.

Este perfectă pentru antrenamentele tale indiferent de vremea de afară. Ea combină cu succes avantajele jogging-ului sau mersului cu cele ale ciclismului, oferindu-ți provocări pe măsură, pentru ca tu să te poți menține în formă și bucura de un stil de viață sănătos. O cumperi cu o reducere semnificativă de AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: