23 nov. 2020 | 18:00

E gratis de la Digi pentru toți românii: cum profiți de oferta momentului

CHESTII
E gratis de la Digi pentru toți românii: cum profiți de oferta momentului

Digi | RCS-RDS are o super ofertă chiar acum. La cum a fost anul acesta până acum, sigur te va ajuta enorm și de aici înainte să activezi așa ceva.

Când vine vorba de serviciile oferite de Digi | RCS-RDS, unul dintre ele se remarcă foarte clar. E vorba de aplicația Digi Online prin intermediul căreia ai acces la peste 70 de canale TV online, dar și la competiții de fotbal ca Champions League sau Europa League și diverse ligi locale.

Mai mult, în Digi Online ai secțiunea HBO Go unde poți urmări și filmele sau serialele preferate. Streamingul funcționează pe cinci dispozitive. Poți vedea toate dispozitivele conectate în contul tău Digi.

Cu aplicația dedicată pentru Android sau iPhone, sau prin site-ul digionline.ro, ai acces la tot acest conținut, inclusiv televiziuni ca Digi Sport, Eurosport, Digi24 sau HBO. Poți chiar să dai semnalul din telefon direct pe televizor, prin Chromecast, de exemplu.

Cum activezi serviciul de la Digi | RCS-RDS și profiți de ofertă?

Ca să activezi acest serviciu, intri în contul tău Digi | RCS-RDS, accesezi secțiunea Serviciile mele și alegi serviciul. Setezi un nume, o parolă și vei primi un mail. Accesezi link-ul din mail și gata ești pregătit de vizionare.

Totodată, nu strică să ții cont de un alt avantaj. Compania vrea să folosească aplicația și ca o alternativă, uneori, la marile servicii de streaming. Astfel, uneori, poți prinde în aplicație și diverse filme sau seriale speciale.

Asta e tot. Dar mai trebuie să ții cont de ceva: conținutul poate fi vizionat doar pe teritoriul României. Dar acesta ar putea fi un inconvenient prea mic, dat fiind că anul acesta cel mai mult ai stat în România. Ce ți-ar putea lipsi în timpul vacanțelor e că n-ai avea acces la televiziunile din aplicație. În fine, vacanțele nu țin prea mult și în 2020 au fost schimbate radical.