25 sept. 2020 | 10:31

Digi | RCS-RDS spulberă concurența cu vestea de acum: prețuri atât de mici, încât zici că dă de pomană

CHESTII
Digi | RCS-RDS spulberă concurența cu vestea de acum: prețuri atât de mici, încât zici că dă de pomană

Grupul Digi | RCS-RDS s-a remarcat cu prețuri mici, dar acum joacă tare la toate nivelurile. Și dacă ești, și dacă nu ești client poți profita de prețurile mici.

Ce face Digi | RCS-RDS acum e să taie prețurile așa cum nu le-ar tăia alții. Arată cu degetul concurența și susține că la ei prețurile chiar sunt mici. „UNII MĂRESC PREȚUL ABONAMENTELOR DE T ORI PE AN. ALȚII REDUC PREȚURILE MARI DOAR ÎN PRIMELE LUNI. ALȚII CER EXTRA PENTRU CANALELE DE SPORT”, susține grupul.

Ce înseamnă asta? Ei bine, reduceri de 50% la toate abonamentele. De exemplu, conexiunea la internet prin Fiberlink 1000 e la 20 de lei, Digi Optim Nelimitat e la 2,5 euro pe lună, iar televiziunea digitală e la 15 lei.

Digi | RCS-RDS promite jumătate de an cu preț bun

Vestea și mai bună de la Digi | RCS-RDS e că reducerile acestea sunt valabile pentru șase luni. Ideea e că primele șase luni ale oricărui serviciu nou ai alege te costă la jumătate. Astfel, dacă ești client, trebuie să treci la un serviciu nou ca să beneficiezi.

„Oferta GURILE RELE este valabilă exclusiv online, iar comanda o plasezi în cateva minute, cap-coadă pe laptop sau mobil. Poți adăuga orice Internet fix (300 – 500 – 1000), orice TV (Digital – Satelit – Analogic) și orice Mobil (Optim – Avantaj). Simplu. Ca la DIGI.”
Digi | RCS-RDS

Campania de acum e disponibilă până pe 27 septembrie, iar detaliile sunt pe site.

Mai trebuie să știi că discountul de 50% din contravaloarea abonamentului lunar se va aplica în primele 6 luni de la activarea serviciului, direct pe factură. Iar promoția se aplică doar pentru comenzile cu o perioadă contractuală de 24 luni.

Sigur, am dat exemplu cu Fiberlink sau abonamentul de mobil, dar oferta se aplică tuturor tipurilor de abonamente. Poți alege, de exemplu, Optim 3 la doar 1,5 euro pe lună. Sau Fiberlink 300, care-i cel mai ieftin pentru internet fix, la 15 lei pe lună.