De ce are eMAG prețuri mai mici în această categorie specială

De ce are eMAG prețuri mai mici în această categorie specială

Dacă alegi produse resigilate de la eMAG, ai un câștig direct: prețul mai mic. Ambalajul original a fost deschis, dar nu e ca și cum ai fi avut nevoie de el. Aici am adunat câteva produse.

eMAG are categoria de resigilate prin care ar trebui să te plimbi când ai nevoie de produse noi. Le găsești la preț bun tocmai pentru că au fost cumpărate și returnate de cineva. Dar prețul a scăzut, pentru că ambalajul original a fost deschis. Ce-am adunat mai jos te ajută să-ți faci o idee.

Produse resigilate de cumpărat acum de la eMAG

eMAG adună la resigilate mai ales telefoane. Acolo am și găsit un OnePlus 7T Pro cu 256 GB spațiu de stocare și 8 GB memorie RAM. Are Android 10 și un ecran foarte bun. Prețul mai mic e disponibil aici.

Huawei Mate 20 Pro a ajuns acum la un preț excelent. Are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și trei camere foto. Are și un ecran de 6,4 inci Quad HD+. Îl găsești acum cu un preț foarte bun.

iPhone X e o prezență aparte. Are 64 GB spațiu de stocare, două camere foto foarte bune, dar și Face ID. Astfel, n-ai nevoie de amprentă ca să te autentifici. Telefonul mai ține lejer doi ani de acum înainte. Îl poți avea acum cu un preț mai mic.

Nu putea lipsi de pe această listă un Samsung Galaxy S10e cu 128 GB spațiu de stocare și 6 GB memorie RAM. Telefonul e remarcabil prin dimensiune: are ecran de 5,8 inci. Are și cel mai nou Android, iar eMAG îl listează la preț mai mic. E disponibil aici cu reducere.

Samsung are un telefon excelent în majoritatea situațiilor. E vorba de un Galaxy A70 cu 128 GB spațiu de stocare și 6 GB memorie RAM. Are un preț mic aici.

De la ASUS ai putea alege un Zenfone 5Z cu hardware încă onorabil. Are 64 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și o cameră foto bună. Îl poți cumpăra de aici.

Citește și:
Etichete: