Cum vezi cine ți-a mai accesat contul de Facebook, când a făcut asta și unde se afla

Cum vezi cine ți-a mai accesat contul de Facebook, când a făcut asta și unde se afla
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
07:58 31.05.2020

Dacă trăiești cu impresia că altcineva îți accesează contul de Facebook, ar fi bine să știi că poți vedea rapid dacă acest lucru se întâmplă cu adevărat. Poți vedea când, unde și de pe ce s-a conectat cineva la contul tău.

Cei de la Facebook iau destul de în serios securitatea contului tău de pe cea mai mare rețea de socializare. Din acest motiv, îți pun la dispoziție o serie de instrumente pentru a se asigura că nu îți accesează nimeni niciodată contul fără acordul tău. Poți activa autentificarea în doi pași, poți schimba foarte ușor parola și, nu în ultimul rând, poți vedea dacă s-a autentificat altcineva pe contul tău.

Dacă vrei să vezi cine s-a conectat la contul tău de Facebook, când și unde se afla, ai posibilitatea să accesezi aceste informații de pe un laptop prin intermediul browserului tău preferat, dar și prin folosirea aplicației de mobil. În cazul în care folosești un notebook sau desktop, intră pe Facebook, fă click în colțul din dreapta sus pe vârful de săgeată în jos și optează pentru Setări. În stânga sus, optează pentru Securitate și conectare. În partea dreaptă a ecranului, la secțiunea Unde te-ai conectat, optează pentru Vezi mai mult.

Formatul informațiilor pe care le găsești acolo sunt foarte similare cu cele pe care le vezi în aplicația de mobil. Intră pe Facebook, fă un tap pe cele trei liniuțe pentru a accesa meniul principal al programului. Intră la Setări în partea de jos a ecranului și fă un tap pe Securitate și conectare. Din nou, în dreptul secțiunii Unde te-ai conectat, optează pentru Vezi toate.

Este foarte important să reții că, deși vei vedea un ecran stufos precum cel de mai jos, orice tentativă de conectare din acea listă vine cu câteva opțiuni adiționale. Apeși pe cele trei puncte din dreapta și alegi Deconectare, dacă vrei să întrerupi acea sesiune. Eventual, poți opta pentru Securizează contul, dacă vrei să îți schimbi parola sau să activezi autentificarea în doi pași.

istoric conexiuni Facebook

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI