22 ian. 2020 | 16:32

Cum îți faci cont la ING fără să pierzi timp cu mersul la bancă

ACTUALITATE
Cum îți faci cont la ING fără să pierzi timp cu mersul la bancă

ING Bank a derulat în ultimii doi ani o campanie puternică de digitalizare. Acum face cel mai important pas în acest proces.

Dacă ai peste 18 ani și n-ai cont la ING Bank, dar vrei unul, vei putea să-l obții fără mers la bancă. ING a implementat procesul prin care îți faci cont online și primești cardul acasă, prin curier, fără taxe suplimentare.

Cei care doresc pot deveni clienţi fără a vizita vreo sucursală, ci prin aplicaţia Home’Bank. Printre condiţiile pentru deschiderea unui cont ING 100% online se numără că noul client are peste 18 ani, rezidenţă fiscală în România şi un card de debit ataşat unui cont la o altă bancă, aflată tot România.

Banca susține că ți-ai putea obține contul în 10 minute. Apoi, vei putea activa opţiunea de plată cu telefonul, ING Pay (pe Android).

ING Bank susține că, în prezent, aproximativ 90% dintre interacţiunile dintre clienţi şi bancă au loc în aplicaţia Home’Bank. Totodată, unul din patru credite pentru persoane fizice este contractat în Home’Bank şi peste 150.000 de clienţi plătesc la magazin cu telefonul, fie cu Pay (Android), fie cu Apple Pay.

Ce beneficii ai dacă îți primești salariul în cont ING?

  • Zero comisioane pentru retrageri de la orice ATM din lume
  • Zero comisioane de administrare pentru contul curent în lei
  • Zero comisioane de emitere și administrare pentru card de debit contactless
  • Zero comisioane pentru încasări și plăți
  • Zero comisioane pentru aplicația Home’Bank

Odată ce ți-ai portat salariul în contul ING, mai trebuie doar să faci cel puțin o plată pe lună și beneficiezi de avantajele de mai sus. Cât despre retragerile gratuite de la bancomat, e bine să știi că excepție fac țările Iran, Siria, Sudan, Coreea de Nord și Cuba. Și, pe lângă comisionul de retragere, unele bănci din străinătate practică comisioane separate pentru folosirea bancomatelor. Dar banca nu are control asupra acestui tip de taxe.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele