Cum descarci muzica de pe YouTube în format MP3, pe laptop sau telefon

Cum descarci muzica de pe YouTube în format MP3, pe laptop sau telefon
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
13:05 19.01.2020

Dacă ești utilizator de YouTube, îți poți asculta muzica preferată de pe platformă printr-un abonament la YouTube Premium. Mai există însă o variantă care nu implică nicio aplicație suplimentară.

În ultimele luni, fiecare utilizator de YouTube a fost asaltat cu reclame la YouTube Premium. Gigantul american pare să fie disperat să te abonezi la acest serviciu la care toată viața ai avut acces gratuit. În schimb, îți oferă mai multe lucruri, dar trei sunt cele mai importante. Câștigi posibilitatea de a scăpa de toate reclamele de pe site și din timpul clipurilor. În plus, dacă folosești YouTube pe telefon, fără întrerupere, vei putea asculta orice clip doar în format audio, cu telefonul închis.

Ca bonus, aproape orice clip de pe YouTube poate fi acum descărcat, pentru a te bucura de el offline, pe mobil. Poți face acest lucru însă și printr-un site dedicat scopului. Ca referință, au mai existat multe astfel de servicii în ultimul deceniu, dar cele mai multe au fost închise. Unul care funcționează de mult, fără reclame și cu o interfață simplă este ytmp3.cc. Site-ul este securizat, funcționează la fel de bine pe mobil sau pe un laptop și nu pare să vină cu vreo limitare.

ytmp3Pentru a-ți descărca clipurile preferate de pe YouTube în MP3, în primul rând, găsește-ți videoclipul și copiază-i adresa de forma https://www.youtube.com/watch?v=Yrs2Iw4mZlM. Dacă ești în aplicația de mobil, optează pentru partajarea clipului și apasă pe Copy link sau Copiază. Accesează de pe dispozitivul dorit adresa ytmp3.cc. În centrul ecranului, în stânga butonului albastru marcat Convert, lipsește linkul copiat anterior.

Bifează dedesubt dacă îl vrei MP3 (audio) sau MP4 (video). Apasă pe Convert pentru inițierea procesului de conversie. Nu ai niciun alt parametru de configurat. La final, optează pentru descărcarea clipului direct pe dispozitiv sau urcarea lui în Dropbox. Dacă ești mulțumit de rezultate, apasă pe Convert Next pentru a descărca un al clip.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI