Cele mai bune reduceri eMAG de care să profiți la început de săptămână

Cele mai bune reduceri eMAG de care să profiți la început de săptămână

eMAG listează o mulțime de produse cu preț mai mic. Dar poate că unele nu sunt ce-ți trebuie ție. Așa că am ales câteva care se pot dovedi utile.

Cât a revenit iarna în București, te poți încălzi cu niște oferte. Nu te ajută prea mult, dar poate îți iei ceva care ți-e util. Am adunat mai jos niște produse.

Reducerile eMAG de care să profiți acum

Un televizor pe care nu-l poți rata vine de la Panasonic. Are 164 cm în diagonală, rezoluție 4K și e smart. Astfel, ai acces la Netflix, HBO, totul pe televizor, dacă nu mai vrei televiziuni clasice. Îl găsești aici cu o reducere masivă.

La un preț excepțional este Nokia 2.2 Are 16 GB stocare, 2 GB memorie RAM, dar și un ecran imens de 5,7 inci Full HD+. Are și mufă de căști, dacă voiai așa ceva într-un telefon. E disponibil acum cu reducere.

Încă un laptop bun în oferta eMAG este un ASUS VivoBook cu procesor Intel Core i7, are ecran de 15,6 inci Full HD, 8 GB memorie RAM și 512 GB spațiu de stocare pe SSD. Unde mai pui că are și-o reducere mare acum.

eMAG listează și un Acer Aspire 5 cu procesor Intel Core i7, ecran de 15,6 inci Full HD, 8 GB memorie RAM și 512 GB spațiu de stocare. E disponibil aici cu un preț bun.

OnePlus 7T e unul dintre acele telefoane cu preț bun și remarcabile din 2019. Are 8 GB memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare, dar și un ecran cu rată de refresh la 90 Hz. Prețul a ajuns acum să fie mai bun.

Dacă vrei un telefon cu Android cu adevărat bun, nu poți rata Samsung Galaxy S20. Samsung Galaxy S20 e modelul standard, dacă vrei să-l ții minte așa. Are ecran de 6,2 inci 2K+ Dynamic AMOLED 120 Hz, 8 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare. Bateria e de 4.000 mAh. Sistemul de camere e dispus astfel: 12 MP (wide) + 64 MP (telefoto) + 12 MP (ultrawide) și 10 MP pentru selfie. Galaxy S20: 4.300 lei | 8 GB RAM și 128 GB stocare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: