Catalogul eMAG e tot ce-ți trebuie înainte de Black Friday: reduceri la 4 milioane de produse

Catalogul eMAG e tot ce-ți trebuie înainte de Black Friday: reduceri la 4 milioane de produse

eMAG va organiza Black Friday vineri, 13 noiembrie. Cu câteva zile înainte de această dată a venit cu un catalog în care se regăsesc produsele la care ai reduceri mari anul acesta.

Black Friday 2020, adică a zecea ediție, se anunță a fi un eveniment atipic din cauza pandemiei. Există păreri și păreri pe acest subiect: unii zic că vânzările vor fi mai mici pentru că lumea nu prea mai are bani, alții mizează pe noi recorduri – tocmai pentru că se vor vinde mult mai bine produsele de care ai nevoie acasă.

Mai mult, lunile de pandemie i-au făcut pe mulți să descopere shopping-ul online și atunci comercianții nu vor avea probleme în a-și crește puternic vânzările.

În catalogul eMAG, spre exemplu, se regăsec peste 4 milioane de produse cu prețuri mai mici. Printre produsele speciale de anul acesta se numără teste PCR pentru detectarea noului coronavirus, mașini, ceasuri și bijuterii de lux. Cum spuneam, inclusiv produse adaptate pandemiei.

Black Friday 2020: catalogul eMAG conține chiar și teste PCR

Deocamdată, interesul e crescut pentru Black Friday și rămâne de văzut dacă se va reflecta și-n vânzări. Iar eMAG se pregătește deja.

“Anul acesta oamenii vor să investească mai mult în confort și tehnologie, în contextul generat de pandemie, și am construit o oferta diversă cu milioane de produse. Ne pregătim de un an, timp în care am lucrat cu furnizorii și partenerii noștri, firmele de curierat s-au pregătit și ele intens pentru a avea o zi de sărbătoare în care le oferim clienților cele mai mari reduceri din an”, a spus Tudor Manea, director general eMAG.

Comercianții ca eMAG se bazează pe faptul că veniturile totale n-au avut foarte mult de suferit de pe urma pandemiei. Lumea încă ar mai avea bani pentru că, în ultimele luni, cheltuielile au fost mai mici:  oamenii au renunțat la deplasări, concedii, ieșiri în oraș. eMAG estimează că plățile cu cardul vor înregistra cea mai mare rată de creștere de la an la an de până acum de Black Friday, ajungând la 55% din totalul vânzărilor față de 42% în 2019.

Ce conține catalogul eMAG

Cum s-a adaptat magazinul online în contextul pandemiei

De precizat că, de Black Friday, poți găsi pe site și teste PCR pentru depistarea coronavirusului.  Un astfel de test va costa 199 de lei, cu reducere de aproape 50%. Pe de altă parte, beneficiul de transport gratuit la easybox pentru membrii Genius va fi extins doar în ziua de Black Friday de la 250.000 produse la toate cele 4 milioane de produse disponibile la easybox, inclusiv ofertele Marketplace.

Toți clienții care devin membri Genius începând până vineri 13 noiembrie inclusiv vor primi 18 luni de beneficii premium, la prețul de 12 luni, arată eMAG. Mai poți găsi pe site și:

 • Peste 200 de mașini și moto, cea mai extinsă ofertă din toți cei 10 ani de Black Friday
 • Cea mai mare reducere, de 34.000 euro la un BMW 840d XDrive Gran Coupe
 • Închiriere de rulote, mașini, servicii taxi și car-sharing
 • Abonamente de telefonie
 • Servicii medicale
 • Cafea de la Starbucks
 • Monede și lingouri de aur
 • Ceasuri și bijuterii de lux

Sfaturi ca să fii pregătit de Black Friday

Pentru a oferi flexibilitate cât mai mare clienților, rețeaua easybox a ajuns în prezent la peste 850 de unități, de peste trei ori mai mult față de ediția anterioară de Black Friday. Așteptările sunt ca un sfert dintre comenzi să fie livrate în easybox, aproape triplu față de numărul de comenzi din ediția anterioară.

Pentru a susține o experiență foarte bună de navigare și căutare în aplicație și site în ziua de Black Friday, eMAG a investit peste 4 milioane de euro în servere, servicii de hosting cloud și dezvoltare, precum și în cele trei depozite care, împreună, acoperă o suprafață de peste 170.000 mp. În plus, compania a angajat anul acesta 1.200 de oameni în zonele de Customer Care, în centrele logistice, dar și în echipele de tehnologie.

Echipele din depozitele eMAG sunt pregătite pentru a procesa coletele încă de la primele ore, în condiții de deplină siguranță, astfel încât comenzile să fie predate către curieri cât mai rapid și livrate până pe 27 noiembrie. Colaborarea e cu firmele de curierat FAN Curier și Sameday.

Începând de astăzi și până vineri inclusiv, toți clienții care achiziționează serviciul premium eMAG Genius vor primi 18 luni de beneficii, la prețul de 12 luni, ducând astfel costul pe lună la doar 5,5 lei.

Dacă n-ai bani să plătești valoarea totală a produsului, o poți face în rate: poți achita online cu cardul de credit în până la 40 de rate fără dobândă. Mai mult, cardurile de cumpărături eMAG Raiffeisen Bank solicitate în ziua de Black Friday vor fi alimentate cu un bonus de 200 de lei.

Câteva sfaturi pentru clienții eMAG înainte de BF 2020:

 • Să își salveze easybox-ul favorit pentru a-și putea ridica rapid și confortabil produsele preferate
 • Să își salveze cardul în cont pentru a plasa comenzi în siguranță și rapid
 • Să își pregătească lista cu produsele favorite
 • Să își instaleze aplicația eMAG și să-și activeze notificările pentru a afla când începe Black Friday
 • Să profite de oferta limitată Genius pentru a economisi costurile de livrare
Citește și: