Cât costă iPhone 12: prețurile pe România, dezvăluite. Cel mai scump spulberă bugetele

Cât costă iPhone 12: prețurile pe România, dezvăluite. Cel mai scump spulberă bugetele

Cât costă iPhone 12 în România? Cam cât te așteptai. În România, au fost listate toate, de la 12 Mini până la 12 Pro Max, în aceeași zi – la precomandă. Acestea sunt prețurile și, ei bine, surpriza e când vine vorba de cel mai scump.

Când vine vorba de cât costă iPhone 12, nimeni nu se aștepta să vină la prețuri foarte mici în România. Spre deosebire de prețurile anunțate în SUA, trebuie să știi două lucruri: acolo sunt menționate fără alte taxe, pe care le poate avea fiecare stat în parte, și sunt în dolari. În Europa vorbim de alte taxe și alte condiții pentru electronice. În fine, de acum știi cât costă un iPhone 12, dar și ce poți alege.

Telefoanele din 2020 sunt împărțite așa: iPhone 12 și 12 Mini folosesc două camere (wide și ultrawide), apoi 12 Pro și 12 Pro Max au câte trei camere (wide, ultrawide și zoom) și un senzor LiDar. În fine, 12 Pro Max are și un senzor nou, ceea ce-l va face mai bun în comparație cu celelalte. Altfel, vorbim de același procesor (A14 al Apple), aceeași tehnologie OLED pentru ecrane, Face ID, dar și sistemul MagSafe pentru încărcare și accesorii. Toate telefoanele filmează în formatul Dolby Vision pentru un plus de calitate pe video.

Am luat mai jos prețurile de referință de la eMAG. Operatorii mai pot da reduceri în funcție de abonamentul tău sau poți lua telefonul în rate. Ai pagina de precomandă, cu toate telefoanele și toate accesoriile aici.

Cât costă cel mai mic iPhone 12

De la iPhone SE din 2016 și până în prezent, 12 Mini e probabil cel mai așteptat model de-un număr important de oameni. E un telefon pe care chiar îl poți folosi cu o mână și are un hardware la fel de bun ca toate celelalte. Totuși, ține cont că bateria e mai mică și că încărcarea nu-i la fel de rapidă ca pe celelalte.

Cât costă iPhone 12 Mini? Cel mai ieftin, cu 64 GB spațiu de stocare, e 4.000 de lei. E disponibil în cinci nuanțe de culoare: roșu, negru, alb, verde și albastru.

iPhone 12 Mini cu 128 GB costă 4.300 de lei și acesta e modelul pe care ar trebui să-l iei, ca să nu ai atât de multe bătăi de cap cu spațiul de stocare. În fiecare, versiunea cu 256 GB spațiu de stocare costă 4.900 de lei.

Dacă vrei telefonul cu ecran un pic mai mare, atunci iPhone 12 e acela. Oferă, practic, echilibrul perfect între preț și ecran. Versiunea cu 64 GB costă 4.550 de lei, dar, ca mai sus, nu e recomandată, că o să umpli repede spațiul acela. iPhone 12 cu 128 GB costă 4.800 de lei și ar fi cea mai bună alegere. În fine, dacă alegi versiunea cu 256 GB dai 5.400 de lei.

Cât costă iPhone 12 Pro și 12 Pro Max

iPhone 12 Pro și 12 Pro Max încep de la 128 GB, ceea ce-i mult mai bine decât 64 GB. iPhone 12 Pro 128 GB costă 5.800 de lei. Dacă mărești spațiul de stocare, vorbim de un preț de 6.400 de lei pentru 256 GB. În fine, există și versiunea cu 512 GB spațiu de stocare la 7.600 de lei.

Ce-i important să știi despre 12 Pro și 12 Pro Max e că nuanțele de culoare sunt diferite, față de celelalte două modele, iar marginea e din oțel inoxidabil, nu din aluminiu. Sunt patru nuanțe de culoare: auriu, albastru, argintiu și gri.

În fine, cât costă iPhone 12 Pro Max, cel mai mare, cel mai performant, cu cea mai bună cameră foto? Mult, pe scurt, dar deloc o surpriză. 12 Pro Max cu 128 GB costă 6.300 de lei. Dacă urci la 256 GB, iPhone 12 Pro Max ajunge să coste 6.900 de lei. Cel mai scump, cunoscut drept „distrugătorul de bugete”, e 12 Pro Max cu 512 GB la 8.100 de lei.

Au fost pregătite, tot la precomandă, și accesoriile MagSafe și nu numai pentru telefoane. Ține cont că telefoanele nu vin în cutie cu căști sau încărcător de priză. Ca să beneficiezi de încărcarea rapidă, îți trebuie un încărcător de 18 sau 20 wați. La fel, încărcătorul MagSafe nu are adaptor de priză. Îți trebuie și pentru el. Un încărcător de priză de 20 wați costă 150 de lei.

Telefoanele și accesoriile sunt acum la precomandă. Livrările încep în data de 13 noiembrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: