Cadouri perfecte în 2020: un telefon cu preț excelent și căști wireless eficiente

Nu e niciodată prea târziu să faci sau să-ți faci un cadou frumos și util de Crăciun. Uite și o recomandare care sigur nu te va dezamăgi: un telefon bun și care nu-ți distruge bugetul și o pereche de căști wireless.

În 2020, OPPO a intrat pe piața din România cu numeroase telefoane foarte bune, care beneficiază de tehnologii care să te ajute. Un model aparte, între toate celelalte, este Reno4 Lite. Acesta are un preț bun, dar nu duce lipsă de specificații deosebite.

Ecranul, de exemplu, are 6,43 inci Full HD+ AMOLED. Apoi spațiul de stocare pentru tot ceea ce contează pentru tine: 128 GB ca să nu-ți faci griji. Și nici memoria RAM nu stă rău: 8 GB, astfel încât orice aplicație să funcționeze fără probleme.

Acestea sunt însă cifre pe care le poți găsi pe orice foaie cu specificații. Mai important e ce poate face telefonul la nivel software. OPPO Reno4 Lite a fost creat ca răspuns la tendința în creștere de realizare a fotografiilor, în special cele de tip portret. Și cu siguranță ai observat asta și la tine, că ai galeria foto plină cu selfie-uri. Astfel, telefonul te ajută din plin.

Oppo Reno4 Lite (1)

Reno4 Lite dispune de o cameră frontală duală și cu aptitudini software care să îmbunătățească orice imagine. Beneficiază de șase moduri portret care se bazează pe inteligența artificială. Astfel, ai cea mai compactă unealtă de-a imortaliza acele portrete deosebite (ale tale și ale altora). Sunt disponibile modurile AI Super Clear Portrait și AI Super Night Portrait prin care surprinzi fiecare detaliu și asiguri o claritate îmbunătățită fiecărei poze. Apoi, telefonul beneficiază de AI Portrait Color și AI Night Flare Portrait care oferă posibilitatea de a realiza imagini futuriste.

Modul AI Portrait Color, de exemplu, îți permite să schimbi fundalul într-unul negru sau alb pentru a scoate în evidență subiectul fotografiei. Astfel, ce-ai putea face într-un program avansat, cum e Photoshop, poți obține imediat cu telefonul.

Tot pentru camera foto și video beneficiezi și de SoLoop. Această opțiune permite editarea videourile direct pe telefonul, unde ai posibilitatea de a adăuga muzică și text și obții un clip deosebit pentru rețelele sociale. Și tot pe video beneficiezi de defocalizarea fundalului pe care o ai în imagini. Obții astfel clipuri pe care alții le-ar putea genera doar prin programe sofisticate, pe PC.

Cu toate acestea în minte gândește-te că un astfel de telefon e perfect atât pentru perioada sărbătorilor, cât și în oricare alt moment important din viața ta. Nicio clipă importantă nu scapă neimortalizată într-o imagine deosebită.

Oppo Reno4 Lite (2)

Un astfel de telefon merită cuplat cu o pereche excelentă de căști. Iar cele wireless sunt fix ce-ți trebuie ca să nu te mai încurci în cabluri, dar și să ai o calitate foarte bună a sunetului. În acest sens, OPPO are un produs deosebit. Se numește Enco W51. Acest căști au atât un design deosebit, dar asigură și un confort sporit în timpul purtării.

oppo-enco-w31

Și pentru că tot ziceam de sunet, căștile acestea utilizează șase microfoane care dispun de un algoritm de reducere a zgomotului și oferă o izolare foarte bună a sunetelor exterioare atât pentru ascultarea muzicii, cât și pentru apelurile telefonice. Urmează o perioadă cu foarte multe apeluri telefonice, ca să nu mai zic de conferințe video, așa că astfel de căști sigur nu ți-ar strica. Modelul Enco W51 oferă o experiență neîntreruptă chiar și în condiții de vânt sau zgomot exterior puternic.

Nu în ultimul rând, trebuie să știi că OPPO Enco W31 sunt căști rezistente la praf și apă, iar o încărcare de doar 15 minute oferă o autonomie a bateriei de nouă ore. O încărcare totală permite o încărcare de 24 de ore. Vestea și mai bună e că le poți încărca wireless.

Acestea două pot fi cadoul perfect de Crăciun. Poți alege să le dăruiești separat sau împreună. Le recomand împreună, deoarece experiența de utilizare e completă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: