ASUS a adus în România cel mai performant telefon la un preț excelent

ASUS a adus în România cel mai performant telefon la un preț excelent

Finalul lui iulie a venit cu vestea mare de la ASUS: lansarea ROG Phone 3. Compania îl promovează drept un smartphone de gaming. Dar ar trebui să-l iei în calcul pentru orice altceva.

Telefonul de care discutăm acum e, pe numele lui lung, ASUS ROG Phone 3 Strix Edition. Dar nu numele e atât de relevant, cât capabilitățile. Are un ecran AMOLED de 6,59 inci cu rată de refresh la 144 Hz, o rezoluție Full HD+ și o latență la atingere de 25 milisecunde.

Versiunea ROG Phone 3 Strix Edition, disponibilă în România, folosește platforma Qualcomm Snapdragon 865, are 8 GB memorie RAM și 256 GB spațiu de stocare (UFS 3.1). Totodată, beneficiază de conectivitate 5G.

Pentru tot acest hardware, ROG Phone 3 Strix Edition are și-o baterie pe măsură: 6.000 mAh.

La ce preț cumperi noul telefon ASUS?

Toate caracteristicile de mai sus sunt acum disponibile la un preț de 4.000 lei. Poți completa telefonul și cu un laptop Strix, care-i acum cu reducere.

Dacă vrei ceva mai mult, poți aștepta ROG Phone 3: 16 GB RAM LPDDR5 și stocare de 512 GB tot UFS 3.1. Cele două oferă însă aceleași opțiuni pentru gameri și nu numai. Ai, de exemplu, X Mode, care oferă acum ajustarea multiplilor parametri ai sistemului și ai astfel acces la performanța pe care o poate livra telefonul, atunci când ai nevoie.

În aceeași idee, sistemul de răcire îmbunătățit GameCool 3 are o cameră de vaporizare 3D reproiectată, o peliculă de grafit mare în spatele ecranului pentru a maximiza transferul de căldură. Radiatorul a fost mărit și amplasat cu precizie pentru a elimina punctele de acumulare a căldurii.

Noul sistem de răcire este una dintre cele mai eficiente soluții termice disponibile pe un dispozitiv mobil, putând înlătura și disipa căldura generată în timpul operării la viteză maximă prin intermediul unor fante de aerisire special proiectate pe capacul dorsal.

În fine, în ceea ce privește camerele foto, are 64 MP pentru senzorul principal, unul de 13 MP pentru ultrawide și unul de 5 MP pentru macro.

Citește și:
Etichete: