24 nov. 2020 | 14:59

Anunțul zilei de la Banca Transilvania: le oferă gratuit clienților așa ceva

CHESTII
Anunțul zilei de la Banca Transilvania: le oferă gratuit clienților așa ceva

Banca Transilvania are un anunț important pentru toți românii, chiar înainte de sărbători. Vine ca un cadou de Crăciun de la BT pentru clienții săi.

Mai exact, cei de la Banca Transilvania au decis să le ofere în mod gratuit clienților din toată România bani dacă aleg să își convingă prietenii să folosească aplicația lansată de către bancă pentru o multitudine de lucruri în această perioadă.

Dacă ești convingător, Banca Transilvania te răsplătește

Banca Transilvania a creat aplicatia BT Pay pentru a le oferi clienților săi o experiență foarte bună pentru internet banking, iar asta în condițiile în care multe bănci din România nu au aplicații similare la fel de bine gândite.

Pentru aplicatia BT Pay există multe beneficii interesante, cum ar fi vizualizarea de informații despre soldurile cardurilor de la alte bănci, cereri de bani de la prieteni pentru cumpărături, plăți mobile,  dar și multe altele.

Mai mult, banca pune la dispoziția utilizatorilor săi două noi facilități disponibile prin BT Pay, portofelul digital dezvoltat de către BT, cu peste un milion de utilizatori.

Prin această aplicație, BT vine astfel în sprijinul românilor care sunt dornici să poată administra cât mai bine banii. Astfel, aplicația este gândită pentru a oferi acces total, facil și rapid la informații cu privire la finanțele fiecărui client.

Pentru a răsplăti clienții care recomandă BT Pay cunoscuților, BT le oferă câte 30 de lei, însă nu doar ei primesc bani, ci și cei care aleg să își facă un cont bancar la instituția financiară. Separat de această răsplată pentru clienții fideli, Banca Transilvania organizează și concursuri săptămânale prin aplicația BT Pay, oferind premii extrem de interesante.

Banca Transilvania rămâne una dintre cele mai importante instituții financiare din România, cu milioane de clienți în toată țara, iar asta îi oferă și avantajele mari pe care le are față de alte bănci.