07 feb. 2020 | 10:35

Anunțul eMAG pentru toți clienții: mii de produse intră la preț mai mic

ACTUALITATE
Anunțul eMAG pentru toți clienții: mii de produse intră la preț mai mic

Dacă vrei un telefon nou, un aragaz sau poate un televizor nou, acum ar fi timpul. eMAG are o campanie și promite reduceri de până la 50%.

Campania Crazy Days de la eMAG acoperă toate categoriile de produse, de la fashion și bricolaj până la electronice și electrocasnice. Un frigider nou, un televizor sau un telefon la preț mic n-au stricat niciodată. Am ales câteva produse doar ca să știi ce ai putea lua.

Reducerile eMAG de care poți profita acum

De la Huawei ai un P20 Lite cu 4 GB memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare și un ecran de 5,84 inci Full HD+. Totodată, are două camere foto de 16 MP și 2 MP. E disponibil acum cu preț bun.

De la Samsung încă este Galaxy Note 10 Plus cel mai bun telefon. Are 256 GB spațiu de stocare, 12 GB memorie RAM, dar și trei camere foto excelente. Iar acum telefonul a ajuns la un preț mai bun.

De la Acer poți cumpăra un Aspire 3 cu ecran de 15,6 inci Full HD, 8 GB memorie RAM, 512 GB spațiu de stocare pe SSD, dar și placă video dedicată. E disponibil aici, dacă te grăbești.

ASUS are pe site-ul eMAG un laptop deosebit. Se numește ROG Strix, are procesor Intel Core i7, 15,6 inci ecran Full HD cu rată de refresh 120 Hz, 8 GB memorie RAM și 1 TB spațiu de stocare pe SSD. Îl prinzi aici cu preț foarte bun.

OnePlus 7T a fost anunțat în toamna anului precedent. Are un ecran mare, are 128 GB spațiu de stocare și 8 GB memorie RAM. A fost lansat direct cu Android 10 și e un telefon cu care îți vei face treaba încă doi ani de acum înainte. Îl găsești acum la eMAG.

Dacă vrei un Huawei care încă are serviciile Google, Huawei P30 Pro ar putea fi ce cauți. Are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM, trei camere foto bune și un ecran mare. Îl găsești cu prețul mai bun aici.

iPhone Xs e un telefon pe care nu îl poți ignora. Are 64 GB spațiu de stocare, ecran de 5,8 inci, două camere foto foarte bune și rulează iOS 13. Îl prinzi acum cu o reducere destul de bună.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele