Anunțul eMAG pentru români: ce poți cumpăra fără să ieși din casă

Anunțul eMAG pentru români: ce poți cumpăra fără să ieși din casă
Răzvan Băltărețu
Răzvan Băltărețu
10:51 25.03.2020

eMAG susține că în perioada asta mai mulți români cumpără online. Vedem asta și cu magazinele clasice, de alimente. Acum, eMAG are o campanie specială pentru stat acasă.

Magazinul are o pagină specială – Fă-ți cumpărăturile în siguranță! -, unde susține că tu comanzi online, plătești cu cardul și produsele îți vin direct acasă. Ceea ce oricum era valabil și în restul anului, dar acum ideea e că ai și niște produse la reducere. Din stocul eMAG am ales câteva care ți-ar fi utile.

Ce poți comanda acum de la eMAG și să prinzi preț mai mic

De la Acer poți avea un laptop Nitro 7 cu procesor Intel Core i5, ecran de 15,6 inci Full HD, 8 GB memorie RAM și 512 GB spațiu de stocare pe SSD. Placa video este de 4 GB, model Nvidia. Produsul îl găsești aici cu reducere.

Un televizor pe care nu-l poți rata vine de la Panasonic. Are 164 cm în diagonală, rezoluție 4K și e smart. Astfel, ai acces la Netflix, HBO, totul pe televizor, dacă nu mai vrei televiziuni clasice. Îl găsești aici cu o reducere masivă.

A intrat la un preț excepțional și Samsung Galaxy A80. Are 128 GB spațiu de stocare, 8 GB memorie RAM, dar și un design aparte pentru modulul camerelor foto. Îl poți cumpăra de aici.

OnePlus 7T e unul dintre acele telefoane cu preț bun și remarcabile din 2019. Are 8 GB memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare, dar și un ecran cu rată de refresh la 90 Hz. Prețul a ajuns acum să fie mai bun.

Un alt laptop către care te poți orienta este un ASUS ROG Strix cu procesor Intel Core i7, ecran de 15,6 inci Full HD cu rată de refresh 120 Hz, 16 GB memorie RAM, dar și 1 TB de stocare pe SSD. Da, are și placă video dedicată. Iar prețul e foarte bun acum.

Huawei are un telefon cu serviciile Google pe care îl poți lua. Se numește Nova 5T, are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și un sistem de camere foarte bun. Dar cel mai important e prețul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: