Anunțul eMAG pentru milioane de români: prețuri mai mici ca oricând

Anunțul eMAG pentru milioane de români: prețuri mai mici ca oricând

eMAG are o campanie specială de mijloc de februarie. Sunt televizoare, laptopuri, telefoane, dar și electrocasnice mici și mari pe care să le iei. Am ales câteva.

eMAG a readus pe site o campanie specială și tradițională. Adună la un loc produsele preferate de clienți, cele care au primit feedback bun. Ce te interesează pe tine e că prețurile sunt excelente.

Sunt live pe site-ul eMAG: telefoane, televizoare și multe altele

De la Huawei e disponibil acum un P30 Pro cu 8 GB memorie RAM, 256 GB spațiu de stocare și cel mai nou Android. Telefonul va mai primi încă o actualizare la finalul lui 2020. Are toate aplicațiile Google și un ansamblu foto-video excelent. Prețul mai mic e disponibil aici.

Ca laptop există ASUS cu procesor Intel Core i3 la 3,9 GHz, ecran de 15,6 inci Full HD și 8 GB memorie RAM. Mai are 256 GB spațiu de stocare pe SSD. Îl prinzi cu super preț aici.

De cealaltă parte, dacă vrei un televizor de la eMAG, poți alege un Panasonic de 126 cm certificat pentru cea mai bună calitate a conținutului video. Are rezoluție 4K și e smart TV. Astfel, dacă alegi acest televizor de la eMAG, ai acces la toate serviciile de video streaming de care ai avea nevoie. Îl prinzi acum la super preț.

Mai e un super laptop la eMAG de care să știi. E vorba de un ASUS VivoBook cu Intel Core i3, are ecran de 15,6 inci Full HD, 4 GB memorie RAM și 128 GB pe SSD. Îl găsești cu super preț aici.

A intrat în oferta eMAG și un Samsung Galaxy Note 10 Lite. Are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și Android 10 cu One UI 2.0. E ca un Note 9, dar cu design nou. E disponibil aici.

De la Acer există un laptop Aspire 3 cu procesor Intel Core i3, ecran de 15,6 inci Full HD și 4 GB memorie RAM. Laptopul mai are și 1 TB de stocare pe HDD. Are un preț mic la eMAG în actuala campanie.