15 ian. 2020 | 07:55

5 telefoane Samsung cu preț mai mic la eMAG în această categorie

ACTUALITATE
5 telefoane Samsung cu preț mai mic la eMAG în această categorie

Cele mai bune telefoane Samsung au fost lansate în 2019. Astfel, e ocazia perfectă să verifici o categorie aparte de pe eMAG. A trecut suficient timp de la lansarea fiecăruia ca să prinzi aici un preț bun.

În general, poți prinde prețuri bune la eMAG, mai ales la telefoane. Când vine însă vorba de modele premium, cel mai bine să te uiți la resigilate. Acolo ajung cele comandate de alți clienți și returnate. Ambalajul original a fost deschis, dar telefonul funcționează impecabil. Am ales câteva de la Samsung azi, ca să-ți faci o idee de prețuri.

5 telefoane Samsung resigilate la eMAG

Samsung Galaxy A70 e unul dintre telefoanele mid-range de la producător care își fac treaba bine. eMAG are acest model cu ecran de 6,7 inci, 6 GB memorie RAM și 128 GB spatiu de stocare. Are și mufă de căști, ceea ce nu mai ai pe modelele premium. Îl poți cumpăra de aici cu preț mic.

Când vine vorba de telefoane premium, nu poți ignora din oferta eMAG un Samsung Galaxy S10e. A fost anunțat în primăvara anului trecut, are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și două camere foto. Are un ecran de 5,8 inci. E disponibil acum cu reducere serioasă.

În 2019 a fost lansat și Galaxy S10. Samsung a pus pe acest model 8 GB memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare și trei camere pe spate. Iar acum ai reducere foarte bună la telefon.

Un alt telefon remarcabil din oferta eMAG este Samsung Galaxy Note 10 Plus. Acest model are 12 GB memorie RAM, 256 GB spațiu de stocare și, o trăsătură unicat a gamei, un stylus S Pen care se conectează și wireless la telefon. Prețul mai bun la telefon îl ai disponibil aici.

În fine, nu putea lipsi din această listă Samsung Galaxy S10 Plus. Telefonul listat de eMAG cu preț mai mic are 128 GB spațiu de stocare, 8 GB memorie RAM, un ecran impresionant și o baterie pe măsură. E disponibil aici.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele