Windows 10 Pro la preț de dumping: iei licență cu 20 de lei. Unde prinzi oferta

Windows 10 Pro la preț de dumping: iei licență cu 20 de lei. Unde prinzi oferta

Să piratezi Windows 10 nu mai are sens când poți să cumperi o licență a sistemului de operare la un preț de dumping. Poți să iei Windows 10 Pro cu doar 20 de lei.

În trecut, sistemele de operare Windows erau destul de scumpe și foartă multă lume prefera să ia o versiune de pe torrente pentru ca mai apoi să o activeze cu un activator sau chiar să-l lase să ruleze neactivat. Ei bine, acum nu mai ai motiv să faci asta deoarece poți cumpăra o licență de Windows 10 Pro la preț de dumping.

Găsești licențe de Windows 10 bune și legale aici cu un preț modic de câîțiva zeci de lei. De exemplu, această licență de Windows 10 PRO Retail 32/64 bit este doar 23 de lei și o poți cumpăra de aici. Licența o primești pe mail și apoi trebuie să o activezi și dacă ai altă versiune de Windows 10 atunci vei trece la cea PRO.

Există mai multe obțiuni de licențe de vânzare și poți alege versiuni diferite: home, professional etc. Să ai grijă ca licența pe care o cumperi să fie una de tip retail, nu MAK. Aceste licențe MAK se pot dezactiva după o anumită perioadă.

De ce sunt aceste licențe așa de ieftine? Unii susțin că aceste licențe ar putea veni din zona „gri” și ai factură, dar nu și support. Licențele sunt recuperate de pe sisteme din parcuri tehnice ale unor firme.

Dacă vrei să descarci ultima versiune de Windows 10, cei de la Microsoft te forțează destul de tare să folosești instrumentul lor software intitulat Media Creation Tool.

Media Creation Tool mi se pare un instrument foarte bun al celor de la Microsoft, dacă vrei să creezi un stick sau un DVD bootabil cu Windows 10. Apoi instalezi Windows-ul pe un nou PC și-l activezi cu codul primit pe adresa de mail. Totuși, trebuie să știi că acel cod va funcționa pe un singur PC.

Citește și:
Etichete: