Vestea de la eMAG pentru români: telefoane ieftine de la Samsung și Huawei

Vestea de la eMAG pentru români: telefoane ieftine de la Samsung și Huawei
Andrei Simion
Andrei Simion
09:50 06.09.2019

Începutul de toamnă a venit cu prețuri mici la eMAG. Telefoane de care până acum nu credeai că te poți apropia au ajuns acum la un nivel acceptabil. Samsung și Huawei, cei mai mari producători cu Android, sunt în top și când vine vorba de reduceri.

Fie că vrei un telefon absolut nou, fie că iei unul de la resigilate, în această perioadă prețurile sunt foarte bune. Au scăzut și pentru că toamna sunt alte lansări și alte modele noi. Dar dacă nu vrei să cheltui prea mult, mai ales spre 1.000 de euro, aruncă un ochi pe lista de aici.

Telefoane ieftine la eMAG: Samsung și Huawei, cu prețuri bune

Dacă arunci un ochi la resigilate, o să remarci un Samsung Galaxy Note 8. În acest moment poate fi o opțiune excelentă. Ca hardware încă stă bine. Are un ecran mare, 6 GB memorie RAM, două camere foto principale, dar și un stylus, când ai nevoie de mai multă precizie. eMAG îl are cu preț de sărbătoare aici.

Tot de la resigilate, eMAG are și un Huawei P30 Pro cu preț bun. Acesta e un model premium pentru 2019. eMAG listează versiunea cu 128 GB spațiu de stocare și 6 GB memorie RAM. Telefonul are și trei camere foto dintre care una e capabilă de un zoom optic 5x. Acest telefon e disponibil acum la preț mic.

Dacă vrei un telefon absolut nou, dar și cu preț bun, Samsung Galaxy A70. Are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și un Android foarte bine pus la punct. Duce orice aplicație nouă, face poze foarte bune și are un ecran impresionant de bun pentru prețul acesta. A fost lansat în 2019 și deja e la reducere.

Nu în ultimul rând, încă un Huawei: P Smart Z. Dat fiind că are o cameră de tip periscop, ecranul e din margine în margine. Acest telefon are și 64 GB spațiu de stocare, așa că nu-i o problemă cu pozele și aplicațiile. Îl prinzi la super preț aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI