Ultimele zile cu reduceri mari la eMAG: ce poți să cumperi acum?

Ultimele zile cu reduceri mari la eMAG: ce poți să cumperi acum?

Campania cu reduceri de la eMAG înainte de Crăciun a intrat pe ultima sută de metri. Dacă mai comanzi ceva, trebuie să ții cont și de livrare. Așa că mai bine alegi ridicare din showroom sau livrare la easybox. Altfel, mai jos găsești câteva produse de cumpărat.

Până la Crăciun, eMAG are aproape un festival de reduceriVedetele zilei de azi sunt electrocasnicele, cu reduceri de 30 sau chiar 40% la aspiratoare, frigidere și mașini de spălat. eMAGIA Sărbătorilor, conform magazinului, îți aduce reduceri de până la 50% la aproape toate produsele, din toate categoriile. Mai jos găsești câteva recomandări.

Cele mai bune reduceri de care să profiți acum la eMAG

Din lista eMAG am ales, întâi, un telefon Samsung. E vorba de un Galaxy Note 10 cu 256 GB spațiu de stocare, 8 GB memorie RAM și un ecran impresionant. Telefonul are și S Pen, ca să desenezi sau să interacționezi cu telefonul într-un mod diferit. E disponibil cu preț mic.

Poți cumpăra și un televizor Star-Light cu diagonală de 60 cm, rezoluție HD, pe care eMAG îl are la super preț: e doar câteva sute de lei dacă îl prinzi încă în stoc.

În ofertă există și un iPhone Xs de 64 GB. Are o reducere considerabilă acum. Telefonul beneficiază de două camere foto, un ecran de 5,8 inci și are deja iOS 13. eMAG îl are în nuanța space grey. Îl poți cumpăra acum cu preț bun.

eMAG are și un telefon spectaculos: Samsung Galaxy A80. E telefonul care-și dă camerele principale peste cap, ca să ai cameră foarte bună pentru selfie. Unde mai pui că are 128 GB spațiu de stocare și 8 GB memorie RAM. E o alegere bună oricând.

Nokia 7.2 e un telefon lansat anul acesta, iar eMAG îl are la preț bun. Are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și primește actualizare la Android 10. Partea mai bună e că-l poți prinde cu preț mic.

Nu în ultimul rând, încă un televizor. Panasonic are un model de 139 cm, rezoluție Ultra HD, panou OLED și sistem de operare. E disponibil acum cu preț redus.

Citește și:
Etichete: