Ultimele telefoane Huawei pe care ai putea să le mai cumperi (vreodată)

Ultimele telefoane Huawei pe care ai putea să le mai cumperi (vreodată)

În lumina ultimelor zile cu scandalul Huawei vs. America, am făcut o listă cu telefoane Huawei pe care le-ai mai putea cumpăra. Ar fi un fel de piesă de colecție.

Huawei a avut o săptămână cel puțin incredibilă. Întâi i-a fost retras suportul Google pentru Android, apoi i-a fost retras suportul pentru producția de procesoare. Astfel, telefoanele companiei ar putea foarte bine să dispară, dacă în următoarele trei luni nu ajung China și America la vreo înțelegere. Sau Huawei și America. Oricum, sunt câteva telefoane foarte bune care devin istorie, dacă lucrurile se vor concretiza în oprirea Huawei de-a mai produce telefoane.

Telefoane Huawei pe care să le cumperi și să le ții drept piese istorice

Cel mai inovator telefon Huawei din ultimii ani este P30 Pro. A fost anunțat în această primavară și e primul care oferă o cameră foto cu un zoom optic impresionant. Dincolo de cameră, are și un hardware foarte bun, de la cei 6 GB memorie RAM (cel puțin) până la 128 GB spațiu de stocare și un ecran impresionant. Apoi, e și bateria foarte mare. Telefonul poate fi cumpărat încă de acum cu preț mic.

Un telefon cu un design aparte este Huawei Mate RS Porsche cu 6 GB de memorie RAM, 256 GB spațiu de stocare și un aspect cât se poate de premium. Acum are și preț mai mic ca niciodată.

Huawei Mate 20 Pro e un alt telefon excepțional. A fost introdus în toamna lui 2018 și încă e unul dintre cele mai bune modele de pe piață. Este, totodată, primul care a venit cu opțiunea de a încărca wireless alte telefoane. Îl poți cumpăra de aici.

În fine, din zona Honor există View 20. Ar putea fi ultimul pe care compania îl mai are disponibil. Acest model are 256 GB spațiu de stocare, 8 GB memorie RAM și un design impresionant. Îl poți cumpăra cu preț mic de aici.

Citește și: